Van értelme, hogy a suliban a szinészeti-szakkört válasszam?
Jövőtől kell válasszunk és én választanám a szinit, csak az a baj, hogy 160 centi vagyok. Tudom, hogy ez nem egyetem és nem munkahely, de nekem nagyon kellemetlen lenne, ha folyamatosan csak másodlagos szerepeket kapnék a magasságom miatt, akkor már inkább választok más szakot. Szerintetek mit válasszak ? Nagyot fogok szivni, ha ilyen magassággal szinire megyek ?
15/L
Talán azért nem válaszolt senki, mert van más dolguk...
Ha ehhez van kedved, miért csinálnál inkább olyat, amihez nincs kedved? Valakinek a másodszerepeket is el kell játszania. De valóban úgy van, hogy itt nem a magasságodon fog múlni. Ráadásul a 160 cm egy lánynál nem olyan "egetrengető", mint mondjuk egy fiúnál. Könnyen kaphatsz jó szerepeket, de persze tudom, hogy a színészkedni szertőkben mind van egy kis exhibicionizmus, és nincs olyan, aki "sírásót játszana Hamlet helyett".
Amúgy színjátszókörön általában olyan kevesen vannak, hogy mindenki kaphat mindeféle szerepet, mert nem lehet csak úgy osztogatni, mint egy színházban.
ehh:D
Sztem nyugottan jelentkezhetsz, ha tényleg szeretnél:D
Csomó híres színész van aki FŐSZEREPEKET! jáccik:D
pl:
Ígyjártam anyátokkal-Lily
Született feleségek - Gaby
DeniDeVító... sorolhatnám:D
Természetesen jelentkezhetsz! Itt nincsen "magasság határ"! :D
Egyébként is...biztosan megszokod majd, mikor már megtanulod, hogy mi az,hogy az életben fontos a megélés, erre már nem is fogsz koncentrálni... És még műsorvezető is lehetsz..!! Sok sikert!
Ha ezt szeretnéd, akkor ezt válaszd. Hollywood is tele van "törpillákkal", ez ne tántorítson el.
Egyébként ez csak egy szakkör, nem leszel tőle színész, hogy kelljen az igazi szerepeket féltsd. Azon a pár előadáson ami lesz meg a tehetséget fogják nézni, nem pedig a magasságot. Szóval ez itt nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!