Szeptemberben elkezdek zenét tanulni, és nem tudom, hogy a dobot vagy a gitárt válasszam?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 18:18
1/7 anonim válasza:
dob (L) olyan menő...:)
gitározni rengetegen tudnak, persze az is szupi ,de ez különelgesebb:)
2/7 anonim válasza:
dob:)
manapság már mindenki gitározik
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is először a gitárra gondoltam, de mindenki azon játszik ezért már mindenképp a dobot választom! (:
2010. jan. 24. 18:28
4/7 anonim válasza:
dobot válaszd..mi már jó ideje keresünk egy dobost, de mindenhol csak gitárost találunk
5/7 A kérdező kommentje:
Az jó majd ha elérek egy szintet csatlakozok! (:
2010. jan. 24. 19:00
6/7 anonim válasza:
És mire eléred azt a szintet, már mindenki csak dobolni fog, mert az olyan menő. :)
Egyébként szerintem a csengettyűt próbáld ki. Azt biztos nem sokan használják. Esetleg a cintányért tudom még javasolni, vagy a triangulumot. Ritka jó hangszerek! Az orgonáról már nem is beszélve. ;)
7/7 anonim válasza:
dobolni a gitáron is lehet, de gitározni a dobon...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!