Szeptemberben kezedem a középiskolát. Hogyan ismerkedjek?
Nem ismerek senkit és nem vagyok az a kimondottam fecsegő fajta :) Félek, hogy nem lesznek barátaim. Mindenki biztat, hogy találok majd olyan embereket akikkel jó lehet a kapcsolatunk. Meg hogy most is vannak barátaim. De mióta a "legjobb" barátnőm elég csúnya dolgokat művelt velem, elárult stb. nincs valami sok önbizalmam :(
Mit tegyek?
Szia!
Én is így jártam de rá kellett jönnöm ha magamba fordulok és a múlton gondolkozok akkor sose lesznek barátaim. Ezért próbálok nyitott lenni de nem olyan könnyű mint hittem. Próbálj meg olyan emberrel barátkozni aki szimpatikus. Minden azon dűl el h első nap ki mellé ülsz(a barátok úgy alakulnak ki többnyire h ki mellett ülsz). A közös munka mindig jó hatással van egy-egy kapcsolatra.Ha az iskola szervez gólyatábort akkor arra érdemes elmenni mert akikkel egyszobába kerülsz jóban is leszel. A suliban legyél nyitott az osztálytársaiddal ha tetszik a cipője, ruhája dicsérd meg vagy ha látod h most volt fodrásznál dicsérd meg a haját. Ez jó érzést kelt majd benne.Próbálj magadhoz hasonló emberekkel barátkozni,közös hobbi, sport stb. Rémélem h segítettem.
Próbálj meg bízni az emberekben tudom h nehéz lesz de sajnos ha nem bízol benne akkor nem lesztek jó barátok.
köszönöm a válaszokat :) sajnos nem lesz gólyatábor
sokat segítettetek, próbálok nyitott lenni, közvetlen
köszi nektek is!
"Géza" gondolom ezt viccnek szántad :D de amúgy a kedvenc zenekarom a Nickelback, sorozatom pedig az Odaát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!