Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Mert...

Melyiket válasszam? Mert nehéz választani?

Figyelt kérdés
A szüleim azt mondták hogy elvisznek engem egy aqarakba vagy a ceglédibe vagy a mogyoródiba de nem tudok dönteni mert ha ceglédre megyeünk akkor még este elmennénk szolnokra a mcdonalds-ba de ha viszont mogyoródra megyünk akkor nem megyünk el szolnokra de azt mondják hogy a mogyoródi aquapark az sokkal jobb mint a ceglédi.Léccy segítsetek melyik lenne a jobb?Előre is kössz :-)
2010. aug. 21. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Mogyoródira menjetek. A McDonalds nem egy nagy szám, amikor még fiatalabb voltam akkor én is oda voltam érte mert akkor a legközelebbi 100km-re volt és ritka eset volt amikor betévedtünk. Most van egy 50km-re is de 2szer voltam ott, a 2.nál azt mondtam hogy ez nem fontos nekem és rájöttem hogy nem is olyan jó mint amilyennek gondoltam.

A mogyoródi Aquapark tényleg jó lehet, nem véletlenül olyan drága. Én még csak termálba voltam eddig:(

2010. aug. 21. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a mogyoródira menj.:D
2010. aug. 21. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké!Köszönöm a válaszokat :) lehet hogy tényleg jobb a mogyóród ! köszi Sziasztok
2010. aug. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!