Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron volt egy rossz élményem.Meghívott egy család magához 1 hétre hozzáteszem hogy az ország másik felén van.Nagyon rosszul éreztem magam,nem jöttem ki a család gyerekeivel...stb.És annyira bepánikoltam és honvágyam lett hogy apukámnak el kellet jönnie értem.
Azóta bárhova megyek (olyan helyekre ahol tudod hogy jól fogom érezni magam) akkor is pánikolok előtte hogy ,,mi van ha rossz lesz".És akkor is ha mondjuk csak 2-3 napról van szó.Most pl lesz májusba egy Pesti kirándulás és már most tiszta ideg leszek ha csak rá gondolok és nem tudod hogy miért.Van olyan aki ilyen furcsán érez mint én?Lehet ez ellen tennem valamit?
2017. ápr. 9. 12:16
2/3 anonim válasza:
Legyen terved arra az esetre, ha rossz lenne. Pl.: ugyanúgy felhívhatod apukádat, aki hazavisz. Vagy legyen nálad egy pesti rokon - vagy ahová mész -, telefonszáma. Vagy egy közelben lakó ismerősé. Legyen nálad taxitársaság telefonszáma és vonatmenetrend. És elég pénz a taxira vagy vonatra. Nagy valószínűséggel nem lesz ezekre szükség, de biztonságérzetet fognak nyújtani.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is midig igyekszem magam ilyen dolgokkal enyugtatni.
2017. ápr. 11. 06:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!