Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért fontos a Holokausztról...

Miért fontos a Holokausztról beszélni, és miért nem illik Trianon-ról beszélni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 09:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha trianonozok, magyarok!"ugatnak" le, hogy így van, és kész!
2010. máj. 8. 10:57
 12/28 A kérdező kommentje:

Bocs, nem értem pontosan, hogy mit szerettél volna üzenni...

Mit jelent az, hogy "Trianonozol"? Sajna az sem jött át, hogy mit értettél "így van" alatt... Kérhetek pontosítást?

2010. máj. 8. 11:09
 13/28 anonim ***** válasza:
52%

Én nem vettem észre, hogy ne illene trianonról beszélni. Írnál példákat, hogy miből derült ez ki számodra?

Ez egy történelmi esemény, akár a 2. vh vagy a kiegyezés vagy bármi. A felmenőidnek és ezáltal Neked, illetve úgy általában a magyaroknak, mint a diktátum elszenvedőinek pedig pláne nincs ezen mit szégyellni.

A holokausztról beszélni meg azért fontos, mert most ez a divat. Mindenkiben tudatosítani kell a zsidók szenvedéseit, hogy aztán mindenki elismerje azt és sajnálja őket. Erre szükségük van, ez most mentális orgazmust okoz nekik. Ezvan, legyen ahogy akarják.

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy üzenjek nekik: drága, sanyarú sorsú embertársaim: megpróbáltatásaitokért szeretnélek benneteket aranyba foglalni.

2010. máj. 8. 11:10
 14/28 anonim ***** válasza:
Elkezdem mondani, hogy nem muszáj a székely kolléganőt lerománozni, és hogy kibírjuk hogy küldtünk a felvidékre pár ceruzáz - ez már trianonozás. Mert azt állítom, hogy máshol is élnek magyarok. Erre öt magyar ugrik rám, hogy azok szlovákok, románok, szerbek, megérdemeltük, 20-ban amit kaptunk, és ne akarjak ezen változtatni, mert az szegény más országoknak sem esne jól. Pedig csak egy ceruzáról beszéltem.
2010. máj. 8. 11:46
 15/28 A kérdező kommentje:

Beleolvastam. Szinte kitalálhatatlan, hogy melyik csapatban játszik az értekezés írója:)

Azért szertinem kissé vérlázító azon keseregni, hogy a leszerelendő gyárak milyen arányban voltak Zsidó tulajdonban egy háborús helyzetben, ahol százezrek veszítették el férjüket, gyerekeiket, feleségeiket... No comment. Ennyit tudtok. Kufárkodni.

2010. máj. 8. 11:49
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
És Te mit tudsz? Csak azért kiírsz egy kérdést, hogy a zsidókat szídhasd.
2010. máj. 8. 12:01
 17/28 anonim ***** válasza:
vagy vakok. vagy süketek.vagy artcsókák.
2010. máj. 8. 12:04
 18/28 A kérdező kommentje:
Budapestre Atombombát?? Látom, benned is buzog Honszeretet:) Miért nem húzol a többi sipkás közé a Közel-Keletre? Tudod, a Zsidóknak van egy rossz tulajdonsága: Okosnak képzelik magukat, közben meg csak kicsinyes okoskodók, tartás és őszinteség nélkül:)
2010. máj. 8. 12:05
 19/28 A kérdező kommentje:

>A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

Igen, igen, biztos azért írtam ki ezt a kérdést, hogy szidhassam a zsidókat:))) De miért nem kérdezel meg mielőtt butaságokat írsz? A kérdésben semmiféle olyan nincs ami a zsidók szidására késztetne bárkit is. Persze ha üldözési mániád van, az egy más kérdés... Én megkédezlek: Van üldözési mániád?

2010. máj. 8. 12:09
 20/28 A kérdező kommentje:
Az eredeti kérdésnek nem volt célja a holokausztot megkérdőjelezni, ezért nem nagyon van értelme e hosszú idézetnek... Remélem a Háború és Békét nem másolod be ide:)
2010. máj. 8. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!