Sajnálnád ha holnaptól megszűnne a Facebook?
Én még csak az egyetemi csoport miatt vagyok fenn,ott beszéljük meg az egyetemmel kapcsolatos dolgokat,egyébként nagyon unom.
Néhány ismerősöm unalmában mindenféle hülyeségeket posztol,pl:"Úristen,nem hittem volna hogy megbírok enni 3 gyrost,lol"
Te sajnálnád,ha megszűnne a Face?
Igen, mert családkutatásra jó.
Személyes dolgokra nem használom.
Igen, sajnálnám, mert sok ismerősöm van, főleg külföldiek, akikkel így a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot.
Ha jól állítod össze a kedvelt oldalaidat, és szűröd az ismerőseidet, akkor szuper kis többfunkciós platform:
- chat
- kép és videómegosztás
- híroldalak naprakész, kommentálható hírekkel
- időjárás
- egyetemi, városi közösségek, ahol gyorsan lehet terjeszteni minden fontos infót
- élő közvetítések
- stb.
10es, pontosan.
egy csomó dologról onnan értesülök, és bizony én is ott találkoztam olyanokkal, akikkel azóta jó barátok lettünk.
használni kell, ennyi.
na és ha sokan hülyeségeket osztanak meg? nem érdekel, lépj túl rajta. a kollégáim is szoktak olyanról beszélni, ami számomra hülyeség, na és? abba a társalgásba nem folyok bele.
meg egyébként is, kinek, mi a hülyeség? amit megosztok, azt más és más csoportok értékelik, a bicajtúráimat a biciklis csapat, a rockkoncerteket meg a régi barátok..
Megszaporodna az öngyilkosságok száma. :"D
Amúgy nem fog megszűnni.
Idővel jön valami más, ami ismét újdonság lesz az átlagembereknek.
Korábban is volt ilyen. Például színvonaltalan újságok, amit a kereskedelmi (szórakoztató(nak szánt)) TV-csatornák váltottak, utána pedig ezek a közösségi weboldalak, ahol az azt oszthat meg, amit akar.
Amúgy már 6 éve ezt baszkurálja szinte mindenki.
Mikor fog már ez lecsengeni?...
Az előző válaszomhoz hozzáfűzve, régen, amíg még nem ez volt elterjedve, összességében jobb volt. Nagyobb volt a termelékenység, és jobban figyeltek egymásra az emberek.
Az újság max. naponta jelent meg, és kb. egy óra alatt ki lehet olvasni, a tv-t meg nem lehet(ett) folyton magunkkal hurcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!