Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sajnálnád ha holnaptól megszűn...

Sajnálnád ha holnaptól megszűnne a Facebook?

Figyelt kérdés

Én még csak az egyetemi csoport miatt vagyok fenn,ott beszéljük meg az egyetemmel kapcsolatos dolgokat,egyébként nagyon unom.

Néhány ismerősöm unalmában mindenféle hülyeségeket posztol,pl:"Úristen,nem hittem volna hogy megbírok enni 3 gyrost,lol"

Te sajnálnád,ha megszűnne a Face?

2017. febr. 2. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem, sőt szerintem kicsit jobb is lenne ha nem lenne. Akkor végre mernének az emberek személyesen is kapcsolatot létrehozni, úgy mint régen..
2017. febr. 2. 21:20
 2/18 anonim válasza:
77%
Sosem voltam fenn, szóval észre sem venném.
2017. febr. 2. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
43%
itt mindneki azt írja, hogy a facebook egy sz..., de igen, én sajnálnám, szerintem egy hasznos program.
2017. febr. 2. 21:22
 4/18 anonim válasza:
66%

Igen, legfőképp mert minden fontos profilom össze van kapcsolva vele, azzal regisztráltam fel helyekre, és nem akarom, hogy eltűnjenek az eredményeim, adataim onnan. (nem a személyes)

Emellett apám szerencsére modern ember, szüleim elváltak, naponta ott beszélgetek vele messengeren.

De ha csak annyit írok, hogy "Igen" akkor máris kocka meg netr.b@nc vagyok :D (legalábbis ezeket kapom meg - 1 képem van fent, az arcomról)

2017. febr. 2. 21:24
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Lenne helyette más.
2017. febr. 2. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:
44%

igen, pl én onnan értesülök a bicajtúrákról.

többek közt. használni kell..

2017. febr. 2. 21:27
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

első, ez egy közhelyes maszlag.

én pl. ismerkedtem Facebookon olyanokkal, akikkel összejárok..kezdve ott, hogy külföldön, magyarként nem egyszerű honfitársakkal csak úgy összefutni.

aztán szerveztek ott osztálytalálkozót is, sokkal egyszerűbb, mint végigkutatni, hogy ki, hol van, kinek változott a telefonszáma, emailje, stb.

2017. febr. 2. 21:30
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha holnaptól, azt igen, mert van pár külföldi barátom, akivel csak ott tudok beszélni, és holnapig nem tudnám megszerezni az egyéb elérhetőségüket. De ha jövő héttől, az már nem érdekelne. Engem is bosszant az a rengeteg baromság, amit általam ennél sokkal okosabbnak tartott emberek megosztanak sorozatban. De a külföldön lévő igazi barátokat sajnálnám.
2017. febr. 2. 21:31
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

Fél évig voltam regisztrálva, aztán töröltem a regisztrációm.

Ennek kb. 4 éve.

Úgyhogy nekem nem hiányozna.

2017. febr. 2. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
65%

Ez kb. az ezredik ilyen jellegű kérdés, valakinek muszáj kétnaponta megkérdezni.

Igen, sajnálnám. Miért? Mert egy remek kommunikációs platform, ingyenes, egyszerű, és hatékony. Megkönnyíti a kapcsoalttartást, főleg azokkal, akiket mondjuk nem láthatsz minden nap. Továbbá ha belegondolok, hogy hány embert ismertem meg a Facebooknak hála, többek között azt is, aki most egyik legjobb barátom, és akivel valószínű, hogy Face nélkül soha nem találkoztunk volna, vagy ha igen, akkor is elmentünk volna egymás mellett.

"Néhány ismerősöm unalmában mindenféle hülyeségeket posztol"

Néhány ember meg őrülten száguldozik a főúton, akkor most a főút a hülye, és imádkozni kéne azért, hogy beszántsák, és sóval behintsék a maradványait?

Ne is haragudj, de valami ellen azzal érvelni, hogy "ismerek olyat, aki rosszul használja", hadd ne mondjam, de nagyon béna érv. (És egyébként már kezd unalmas lenni.) Ha nem tetszik másnak a kiírása, le lehet iratkozni a frissítéseiről. Probléma megoldva. Meg összességében ha összevetem, hogy mennyi HASZNOS információ jutott el hozzám a Facebookon, és mennyi érdekes személyt ismertem meg, meg azt, hogy mennyi "bosszúságot" okozott, hogy valaki hülyeségeket írt ki, magasan a pozitív oldal lenne túlsúlyban.

"Akkor végre mernének az emberek személyesen is kapcsolatot létrehozni, úgy mint régen.."

Ez a másik kedvencem. :) Mert ugye régen minden jobb volt, a kerítés is kolbászból volt, a nap is szebben sütött, de még a bárány is szebben bégetett, mint most.

A Facebook nagyban megkönnyíti a kapcsoalttartást és kapcsolatteremtést. Több olyan embert ismertem meg, akivel a közös érdeklődési körből adódóan jónéhány közös programunk volt már, és akikre spontán, az utcán járkálva valószínűleg soha nem találtam volna rá. (Mivel ugye nincs a homlokukra írva, hogy engem ez meg az érdekel.)

Az meg eléggé begyöpösödött nézet, hogy az a kapcsolat már semmit nem ér, ahol az első találkozót Facebookon beszélték meg.

2017. febr. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!