Miért ítélik el a tetovált embereket?
tegnap 23:04
Semmi nem tiltja, hogy valaki tetoválással lehessen pedagógus. 2 pedagógus kollégámnak van tetoválása (nekem is) kutyát nem érdekli.
8.válaszoló
Hát ebben nagyon tévedsz , szerintem ez olyan szintű beszólás volt , mint pl aki szőke a biztos síkhülye vagy könnyűvérű . Nekem a nagynénémnek és a nagybátyámnak is van tetoválása és ők egyáltalán nem bunkóak és igenis intelligensek
Borzasztó, hogy egyes emberek milyen suták és mit meg nem mernek engedni maguknak. Ha a tetovált ember szerinted csakis kizárólag uninteligens lázadó lehet, akkor ott a pici fejedben hatalmas bajok vannak.
20 éves vagyok, jelenleg érettségim, közepfokú nemzetközi nyelvvizsgám van. Februárban az egyetemet kezdem el.
El kell, jogy keserítselek barátom, de egy teli hátas tetoválással rendelkezem, SŐT , magam is tetoválok.
Lázadó, aberrált, analfabéta emberkent egy körülbelül 60 centis műtéti heget takartattam el vele. A kerekesszekes életformának sajnos az ilyen hegek a velejárója.
A hihetlen konzervatív felfogásodnak ellenére remélem megértetted az üzenetem.
Azért, mert sajnos nagyon sok munkáltató - bár szerencsére egyre kevesebb - még abban az időben nőtt fel, amikor tényleg szinte csak a bűnözőknek volt tetoválása, szerintem innét az előítélet.
Szerencsére viszont azt látom, hogy mostanra már nagyon kevés olyan munka maradt, ahol a tetoválást nem tolerálják egyáltalán (ilyen pl. néhány modellmunka). Más kérdés a látható helyen lévő tetoválás (pl. kézfej, nyak, arc, tehát amit takarni sem lehet), az ilyen embereket lehet hogy leküldik pl. egy ügyvédi állásinterjúról. Az olyan tetoválás, ami nem látható helyen van, vagy eltakarható, az szerintem a munkaadók 95%-nak nem okoz gondot (eleve nem is tud róla, hacsak nem kérdez rá).
#1, #6, #10: az, hogy tetovált ember nem lehet intelligens, az vicc kategória, főleg 2017-ben (lásd #13), de úgy felpörgettem magam rajta, hogy leírom.
Két alkartetoválásom van, az egyik egy idézet oroszul, a másik egy 3D-s biomechanikus ábra. Két hete végeztem az egyetemen, két nyelvet beszélek felsőfokon, tele vagyok célokkal, ambíciókkal, sportolok, nem iszom egyáltalán alkoholt és nem dohányzom. De persze, az a néhány ml festék a bőrömben nyilván unintelligens, primitív bunkót varázsolt belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!