Nekem még nincs tetoválasom , de majd később szeretnék ės például sok helyen azt hallom , hogy jól látható tetoválással nem vesznek fel normális munkahelyre. Én a tetoválásokatat gyönyörűeknek látom és egyszerűen nem fér a fejembe , hogy sok ember miért ítéli el azokat az embereket akiknek tetoválása van.
A tetoválás egy proli dolog. A tetováltak azt hiszik, hogy ettől lesznek különlegesek. A munkaadók szerint viszont nem ettől, hanem az elmétől, kreativitástól, szellemiségtől lesz valaki különleges. Nagyon helyes, hogy szelektálnak ez alapján. De vannak nagyon jó állások tetováltaknak is. Rakodni pl. a vasútnál, biztonsági őr, ilyesmi.
2017. jan. 11. 22:53
2/16 anonim válasza:
Azt tudom, hogy tanárnak és óvónőnek/bácsinak azért nem veszik fel a tetovált embereket mert rossz példát mutat a gyerekeknek.
2017. jan. 11. 23:04
3/16 anonim válasza:
Nem ítéli el Őket senkit, csak a 70-es években megragadt szakadt, sikertelen önutáló emberek. Akik kezdenek szerencsére kihalni! :)
Amúgy mi számít normális munkahelynek? Ahol ügyféllel kell dolgozni(komolyabb helyen), oda kell a megfelelő öltözet, ami takar mindent a kézfejt, nyakat, arcot kivéve.
Máshol meg nem veszik figyelembe, annál inkább a személyiséget.
Amúgy is a tudásodat nézik felvételinél, nem a tetkódat.
2017. jan. 11. 23:34
4/16 anonim válasza:
A prolizósnak: te sem tudod kisfiam, ki a proli, csak hallottad valahol, és menőzöl.
Neked, kérdező: normális ember nem ítéli el ezt az önkifejezési formát.
Viszont tudnod, kell, hogy nagy hátrány olyan munkáknál, ahol a tested a lényeg. Pl.modellkedés. Ott tiszta vászon kell.
2017. jan. 12. 00:39
5/16 anonim válasza:
Attól is függ, hova és milyen tetoválás
Nyilván egy hatalmas fekete koponya, sárkány vagy ilyesmi nem mutat olyan szépen bizonyos (munka)helyeken, mint egy szolidabb, vagy színesebb varrás
2017. jan. 12. 03:47
6/16 anonim válasza:
Nem feltétlen elitélés miatt nem veszik fel a tetkós embereket.
Ha a munkaadónak nem tetszik a tetoválás, előitélet/elitélés nélkül miért is venne fel ilyen embert?
A munkaerő pici árú, vételkényszer nélkül és válogatási lehetőséggel. Ha nem tetszik, nem akarja, nem veszi meg.
2017. jan. 12. 07:07
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat , viszont az első válaszolóval nem értek egyet. Pont ezt a földhöz ragadtságot nem értem . Miért ne lehetne egy olyan ember kreatív , értelmes stb akinek vannak tetoválásai ? Nem hiszem , hogy ettől a tetovált emberek különlegesebbnek érzik magukat .Szerintem tetszik nekik és megcsináltatják , van akiknek sokat jelent egy-egy tetoválás. Lehet , hogy te csak pl egy halat látsz de lehet , hogy van annak mélyebb jelentése . Sose tudhatod . Persze van olyan , hogy nincs különösebb jelentése csak tetszik az illetőnek és biztos van olyan aki azert csinalja hogy menobbnek tunjon . En ugy gondolom hogy ez is egyfajta művészet csak a vászon itt az emberek teste
2017. jan. 12. 08:17
8/16 anonim válasza:
>> ezt a földhöz ragadtságot nem értem...
Más szóval: a bunkók tetoválnak. Még nem láttam tetovált intelligens embert, mert nincs.
2017. jan. 12. 09:42
9/16 hollófernyiges válasza:
A tetoválás - pláne nagy és látható helyen - azt mutatja, hogy a hordozója lázadó (vagy szeretne az lenni) és nem törődik a társadalmi konvenciókkal. Egy munkahelyen ezek nem éppen előnyös tulajdonságok. Az idősebb generáció a bűnözőkkel is azonosítja és nem mennek szívesen olyan étterembe, szállodába, ahol ilyen a személyzet.
2017. jan. 12. 09:51
10/16 anonim válasza:
Régebben többnyire a bűnözők tetováltattak.
A tetoválás ma is inkább a kevésbé intelligens emberek sajátja.
Ezért.
Japánban például tetovált ember a fürdőkbe sem mehet be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!