Milyen messze van az, hogy a fiúknak is lehessen adni lány nevet és a lányoknak fiú nevet? Mert ha így haladunk tovább, ezzel a fene nagy liberalizmussal, akkor ez is el fog jönni előbb-utóbb.
Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek erről?
Ha mindennapos lenne ez az egész, akkor ti neveznétek a fiatokat mondjuk Sárának, vagy a lányotokat mondjuk Péternek?
2010. máj. 2. 22:37
11/31 anonim válasza:
Ne keverjétek már össze a liberalizmust a gyengeelméjűséggel :)
12/31 anonim válasza:
az igazi az lenne, ha lennének nemcsak lány- és fiúnevek, hanem semleges, mindkét nemnek adható nevek is, mint pl. a Béke, amit fentebb írtam.
13/31 A kérdező kommentje:
Vannak.
Bár magyarban nem tudok róla, de angolban tuti van.
Pl. Ashley
2010. máj. 2. 23:26
14/31 anonim válasza:
15/31 anonim válasza:
igen, a Cameron is adható fiúknak-lányoknak egyaránt.
16/31 anonim válasza:
vagy az a név, hogy Barna.
lányoknak is jól állna.
17/31 anonim válasza:
Barna? szerintem az még egy fiúnak se áll jól. :P
18/31 anonim válasza:
Na és segítség nélkül: a felhő vagy az eső a fiú vagy a lánynév?
19/31 A kérdező kommentje:
Ilyen nevek szerintem nem is léteznek
2010. máj. 2. 23:50
20/31 anonim válasza:
dehogynem ghivatalos magyar nevek. Szabadon anyakönyveztethetőek. Különben nem is kérdeztem volna.
Na de melyik a fiú és melyik a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!