Theokax kérdése:
Miert erzem igy? (Bocsanat az ekezet nelkuli irasert)
Figyelt kérdés
Diakkent dolgozom suli mellett 18 evesen. A tescoban ahol dolgozok sokszor erzem ugy hogy tolem tobbet varnak el mint pl az allandosoktol. Meg is csinalom megis sokszor burkoltam kapom a megjegyzeseket ha valami nincs kesz mikor rajtam kivul van ott 5ember. Sokszor tulhajtom magamat es probalom a maximumot beletenni de lelkileg kimerulok mikor minden oraban azt hallgatom hogy en nem dolgozom en nem csinalok semmit. Foleg hogy van egy srac aki 28eves allandos ott es mindig flegmazik velem tegnap pl leultem ot percre (mikor a szunetembol se vettem meg ki a 10percet mert nem tudtam) es nekemallt hogy ennyi erovel kint is segithetnek a tobbieknek. Mit kene tennem? Mar nem birom sokszor ezt a nyomast.2016. dec. 10. 14:58
1/3 anonim válasza:
Pontosan azért szálltak rád, mert annyira igyekszel mindnek megfelelni. Te lettél ott a lúzer, de nem azért, mert nem vagy "állandós".
Légy olyan nagypofájú, beszólogatós bunkó, mint ők és tisztelni fognak. Ha ez nem megy, akkor marad a szenvedés. Ez van, sajnálom.
2/3 anonim válasza:
Ugy látszik ott a diákokat nem veszik rendes dolgozó számba. Főleg ha később kerültél oda mint az állandosok. Így alakult ki a hierarhia az állandos és a diák között ezek szerint.
Haverkodj össze velük vgy legyél jofej. Az tud ezen esetleg változtatni.A teljesítményeddel is elvileg kéne hgy javuljon a megítélés de ugy látszik itt az most nem számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegetek😊 Az a baj hogy fenyleg neha ugy erzem tul sokat tesznek a diakokra, tegnap is ketten voltunk diakok es meg az allandosok is mondtak hogy a vezetonk kb elvarja kettonktol hogy 6napra elore dolgozzunk. En szivesen dolgozok es megcsinalok mindent csak nem szeretem mikor a munkamat biraljak es ujabb terheket tesznek ram.
2016. dec. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!