Nagy tisztelettel, elnézést, bocsánat, miért elutasító a rendőrség a szervezett zaklatás célszemélyekkel szemben?
Ha valaki jelzi, hogy szervezett zaklatás célszemély miért nem tartják vele a kapcsolatot és intézkednek, hogy szűnjön meg a zaklatás és térüljön a kár? Hangsúlyozom, kiemelem, hogy senkivel szemben nem kívánok, akarok negatív szankciót, szerencsétlenségembe vergődve úgy döntöttem ezt is megkérdezem.
Szervezett zaklatás célszemélye vagyok sajnos. Számos sorstárs írta, hogy elutasították a rendőrségen, idén márciusban hosszú szenvedés után felhívtam a 112-őt és az Ügyelet mondta tegyek feljelentést, nagyon kedves, segítő volt, majd megyei ügyeletes tisztet kapcsolt, aki nem mondta, hogy tegyek feljelentést, azt mondta magasabb helyekre továbbítja. E helyütt is köszönöm szépen. Ahogy elkezdődött zaklatásom bemenekültem pszichiátriára, még a szervezett zaklatás kifejezést is a kezdethez képest három évre találtam meg a neten, szörnyű volt, azóta is hatodik éve szenvedek, kezelnek paranoiás skizofréniával és alvászavarral, kezelőimmel őszinte voltam, és Kezelőorvosom mondta, hogy hatósághoz fordulhatok, lehet, hogy van aki tud segíteni. Miután felhívtam a 112-őt, Pszichiáterem szólt, hogy szóltak nekik erről, nagyon rendes, lelkiismeretes volt velem és továbbra is fordulhatok hatósághoz. Nagyon kikészültem öngyilkossági kísérleteim, gondolataim is voltak - segítettek amennyire csak tudtak. Interneten - Kezelőorvosom tudtával - szervezett zaklatás célszemélyek, érintettek Facebook csoportunk is van, külföldi és további belföldi csoportok is vannak. Köszönöm szépen megtisztelő figyelmük!
ismered a viccet?
betörnek egy házba, a házigazda rémülten hívja a rendőröket:
-hallo valaki betört hozzám, küldjenek egy járőrt
-elnézést de minden kocsink foglalt.-leteszik
a házigazda újra hívja a rendőrséget.
-jó napot, én vagyok akihez betörtek, már nem kell sietni, de küldjenek halottaskocsit is.
5perc sem telik bele és kinnvan 3 járőr. és elfogják a betörőt :D
"Kezelőorvosom tudtával"
Kérjél erősebb gyógyszert!
"Szervezett zaklatás célszemélye vagyok sajnos"
Paranoid skizofrén vagy haver sajnos
Az, hogy beteg vagy, nem tartozik ránk. A kérdés nem tartozik a Kultúra és közösség kategóriába.
A kérdés nagy valószínűség szerint kitalált. Ha nem szánom szegény rendőröket és a környezetedet.
Jó gyógyulást egy felkészültebb diliházban!
Olgika elmeháborodott, ez nem is lehet kérdés. Elég súlyos az állapota. De miért nincs diliházban?
Az a facbook oldal nagyon érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!