Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy tisztelettel, elnézést,...

Olgika kérdése:

Nagy tisztelettel, elnézést, bocsánat, miért elutasító a rendőrség a szervezett zaklatás célszemélyekkel szemben?

Figyelt kérdés

Ha valaki jelzi, hogy szervezett zaklatás célszemély miért nem tartják vele a kapcsolatot és intézkednek, hogy szűnjön meg a zaklatás és térüljön a kár? Hangsúlyozom, kiemelem, hogy senkivel szemben nem kívánok, akarok negatív szankciót, szerencsétlenségembe vergődve úgy döntöttem ezt is megkérdezem.

Szervezett zaklatás célszemélye vagyok sajnos. Számos sorstárs írta, hogy elutasították a rendőrségen, idén márciusban hosszú szenvedés után felhívtam a 112-őt és az Ügyelet mondta tegyek feljelentést, nagyon kedves, segítő volt, majd megyei ügyeletes tisztet kapcsolt, aki nem mondta, hogy tegyek feljelentést, azt mondta magasabb helyekre továbbítja. E helyütt is köszönöm szépen. Ahogy elkezdődött zaklatásom bemenekültem pszichiátriára, még a szervezett zaklatás kifejezést is a kezdethez képest három évre találtam meg a neten, szörnyű volt, azóta is hatodik éve szenvedek, kezelnek paranoiás skizofréniával és alvászavarral, kezelőimmel őszinte voltam, és Kezelőorvosom mondta, hogy hatósághoz fordulhatok, lehet, hogy van aki tud segíteni. Miután felhívtam a 112-őt, Pszichiáterem szólt, hogy szóltak nekik erről, nagyon rendes, lelkiismeretes volt velem és továbbra is fordulhatok hatósághoz. Nagyon kikészültem öngyilkossági kísérleteim, gondolataim is voltak - segítettek amennyire csak tudtak. Interneten - Kezelőorvosom tudtával - szervezett zaklatás célszemélyek, érintettek Facebook csoportunk is van, külföldi és további belföldi csoportok is vannak. Köszönöm szépen megtisztelő figyelmük!

2015. jún. 20. 22:25
1 2
 1/17 Missi_Key ***** válasza:
9%

ismered a viccet?

betörnek egy házba, a házigazda rémülten hívja a rendőröket:

-hallo valaki betört hozzám, küldjenek egy járőrt

-elnézést de minden kocsink foglalt.-leteszik

a házigazda újra hívja a rendőrséget.

-jó napot, én vagyok akihez betörtek, már nem kell sietni, de küldjenek halottaskocsit is.

5perc sem telik bele és kinnvan 3 járőr. és elfogják a betörőt :D

2015. jún. 20. 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
30%

"Kezelőorvosom tudtával"

Kérjél erősebb gyógyszert!

2015. jún. 20. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
66%

"Szervezett zaklatás célszemélye vagyok sajnos"

Paranoid skizofrén vagy haver sajnos

2015. jún. 20. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy beteg vagy, nem tartozik ránk. A kérdés nem tartozik a Kultúra és közösség kategóriába.

A kérdés nagy valószínűség szerint kitalált. Ha nem szánom szegény rendőröket és a környezetedet.

Jó gyógyulást egy felkészültebb diliházban!

2015. jún. 20. 23:17
 5/17 A kérdező kommentje:
Szörnyű benne lenni - szabadulnék, szabadulnánk, semmi kitaláció nincs benne; célszemély vagyok; kezelőim pedig nagyon felkészültek. Sajnálom hogy ilyen mocskos a világ, hogy szervezett zaklatás van benne. Korrekt a pszichiátria. Az nem korrekt, hogy nem szabadítják a szervezett zaklatás célszemélyeket. A pszichiáterem engedi a hatósághoz fordulást így jár el korrektül munkáját végezve - tessék rólam leszállni, pláne kiváló pszichiáteremről! Felhívom figyelmük hogy nem a szerencsétlen áldozatot, meg eü. kezelőit kéne boncolgatni, hanem segíteni, hogy ne legyen szervezett zaklatás. Nagyon sajnálom, hogy évtizedek óta szenvednek benne Sorstársak és hagyják ezt a szörnyűséget csinálni - korrekten le lehet szállni rólam, pláne kezelőimről.
2015. jún. 21. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés egyértelműen kitaláció. Hogy beteg az elméd, vagy unatkozol, teljesen mindegy. Meg tudnád nevezni, mi is az a szervezet zaklatás? Kik, mik zaklatnak, s milyen módon?
2015. jún. 21. 09:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem ebben vergődve jutott eszembe, kicsit talán jobban megértettem mit jelent a Holocaust tagadás. Ott van az UFO téma, egyik volt Kolléganőm, kérdezte hogy ez, a szervezett zaklatás olyan mint az UFO van aki elhiszi van aki nem - UFO témában is nem annyira lehet tőle elragadtatva az ember, hogy mellette és nem létezése mellett is készülnek médiaanyagok, de azért lehet bemenni könyvtárba, könyvesboltba ki vannak téve Dr. Drábik János könyvei, Ő írta meg a téma kapcsán a Tudatmódosítás c. könyvet, lehet találni könyvet hogy valaki UFO-t látott, és Nagytiszteletű Hölgyeim és Uraim el lehet fogadni hogy bizony környezetünkben magas szintű technikai eszközök vannak, pl. gondolatolvasás van. A probléma az hogy szervezett zaklatás is van, visszaélnek a hatalommal. Ha utána néznek, bele lehet gondolni, el lehet fogadni, meg lehet érteni, hogy alappal történik a magas szintű technikai eszközök létének állítása, be is számoltak róla, vannak ilyen cikkek. Vannak külföldi és magyar áldozatok, nem tehetünk róla hogy magas szintű technikát, nem halálos- de megtörténhet hogy a célszemély belehal - fegyvert fordítottak ellenünk, kínzás, ölés hangzik el az internetes irodalomban célként. Vannak emlékiratok, vannak, akik ott írják meg a hatalommal visszaélést, velünk célszemélyekkel meg történik nap mint nap a kínzásunk, visszaélés a hatalommal és többen segítséget kértek a neten, és hatóságnál - vannak is ahonnan válaszolnak, én nem vagyok vele tisztában, hogy mi is történik a rendőrség részéről, amikor szervezett zaklatással találkozik. Kérdezni lehet. Sajnálom, senkinek sem szeretnék rosszat.
2015. jún. 21. 09:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Kérem szépen, idegen, mára valamennyire megismert férfiak és nők hangját kezdtem el hallani az elejétől, beszélgetnek velem, jelelnek a testembe, három évi szenvedés után találtam meg a neten a szervezett zaklatás kifejezést és leborultam, a fejemben hallhatóan beszélőket kérdeztem meg, hogy akkor ez szervezett zaklatás? és mondták, hogy igen. Több mindenki áldozat van, nem vagyok szervezett zaklatás szakember - nem én mondok definíciót, ha egyáltalán ezt olyan pontosan lehet adni, vannak a neten anyagok. Ha Ön hallaná, Önnél is csak annyi lenne hogy hallom, el tudom mondani mit tapasztalok, nincs róla mit vitatkozni; de nem közismert téma és kommunikálni is valójában nehéz róla, nem semmi stresszt okoztak, nem semmi ezzel élni, de itt mondom kínzást írnak le célként, nem a magas szintű technika élvezetét.
2015. jún. 21. 09:46
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Olgika elmeháborodott, ez nem is lehet kérdés. Elég súlyos az állapota. De miért nincs diliházban?

Az a facbook oldal nagyon érdekelne!

2015. jún. 21. 15:21
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező súlyosan terhelt, vagy unatkozó professzor. De mit kérdez? Tudja valaki?
2015. jún. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!