Állandóan zaklat egy alkoholista ember! Várjam meg míg bántani fog? Vagy mit csináljak? Segítég
"odajött hozzánk, de a barátnőm elküldte"
Ilyen szófogadó a barátnőd hogy egy idegen odamegy akkor el is megy ha rászól? Ejhha..
Apukád kapja el pár haverjával,nem kell megverni csak jó csúnyán megfenyegetni,utána nem lesz gond.
Amúgy igen szólhatsz rendőrségen mivel ez zaklatás.
kvittagirl: ugy látom, komoly szövegértési gondjaid vannak.
A kérdezö barátnöje küldte el a zaklatót!!!!
MEnj be a rendörségre, és tegyél feljelentést, hogy zaklatnak. A rendörség nem csak akkor kezd foglalkozni az üggyel, ha már bántott, föként, hogy vannak tanuid is.
utána kijavítottam nem? De.
Azt nem tudtam elképzelni hogy egy fiatal csaj elküld egy nyomulós faszit,csak fordítva írtam le ennyi.
Nem tudom mennyi idős vagy de úgy mi lenne ha nem járnál a kocsmába? Mire számitasz egy kocsma közönségétől, csupa Brad Pitt és sebész főorvosok?
Ha utcán inzultál akkor leorditod a fejét, jól is járna ha ezek után folytatná.
hát pont most jöttem el párommal egy kocsma mellett most értünk fel. Hazáig követett minket egy részeg fazon és szexuális utalásaival,meg hogy életébe nem látott ilyen jó alakot,meg nem szeret puncit nyalni meg hogy biztos tanga van rajtam stb hülyeségeivel,párom hiába állt fel neki az folytatta tovább..Amint tudtunk feljöttünk,de most átéreztem mit érezhetsz kérdező nem egyszerű,elején kiröhögtem de végén már berezeltem azért,jó hogy közel laktunk..
Nem tudsz más útvonalon menni? Ahol semmiképp nem találkozhatsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!