Orrmandula mutete lesz a fiamnak szerdan a heim pal korhazban. mire keszuljunk, mit kell vinni? Altato orvoshoz idopont kell? Telefonrol irok bocsanat az irasert.
Jovohet szerdan...
Asztmas-kruppos, beszedfejlodese nem alakul (2 evesnek megfelelo) folyamatos fulgyulladasok, tulhallas stb, stb stb miatt
Az én kisfiamat is ott műtötték nemrég. Altatóorvoshoz nem kell időpont, műtét előtt pár nappal odamész és ki kell várni a sort. Ugyanígy a labornál is.
A műtét reggelén 7-re kell bemenni éhgyomorra, délelőtt lesz a műtét, amikorra sorra kerül. Előtte kap egy kis nyugtatót szájon át. A műtét hamar megvan kb. 20-30 perc, az ébredezés fázisa nehezebb. Délután este már ihat tehát, világos pudingot-krémtúrót, üres levest. Nálunk az éjszaka is nyugodtan telt, végigaludta, én is ott voltam vele, 3000 forintért lehet ágyat "bérelni". Másnap reggel még megnézi egy orvos, és 8 körül már el is hagyhattuk a kórházat.
Szuper!
Az ebredesnel mi volt a baj?
Koszi! Felkeszulok akkor lelkileg...
fiam mar most parazik, hiaba mondom hogy aludni fog, nem faj semmi nem is erzi majd...
te hogy nyugtattad a gyermeked?
Nálunk is ugyanúgy volt, hogy ne vegyék ki, meg nem értette, hogy fogják elaltatni, ha ő nem akar aludni :)
Nehéz volt, de mondtam, hogy ezt muszáj megcsináltatni, nekem sincs mandulám, apukájának sem, és hasznos, mert utána kevesebbet lesz beteg! Mennyi idős a kisfiad? (Enyém 5 múlt)
Az enyem 4 es fel... :)
en is mondtam, hogy nekem sincs es eszre se veszi majd es muszaj, mert az asztmaja talan elmulik, szepen fog beszelni (most orrhangbol beszel), nem fog fajni a fule, jarhat oviba rendesen nem ugy, hogy 3 nap ovi 1 het itthon...
Te nem voltal ideges? En sokkolok most ujra, hogy elaltatjak es te jo eg...
Uhh, de jo!!! Ez jo hir! Orulok!
Nekunk a beszed miatt fontos nagyon! Mar minden szalmaszalba kapaszkodok...
Nagyon fajt neki utana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!