Felső ajakfék műtétet milyen idős korban csinálnak? Hova kell vele vinni?
Mindkét lányomnak meg kellett csinálni. Ők nem voltak 1,5 évesek sem, de nem vagytok elkésve.
A nagyobbikat szó nélkül megműtötték. Kapott érzéstelenítő injekciót, egy pillanat alatt elcsípték, nem nagyon vérzett. De. csinálták, kb du. 4-ig bent maradtunk a kórházban.
A kisebbnél már "gond" volt, mert az oszt.vez. főorvos szerint "jóvanazúgy". Mert hogy egészségügyileg nem indokolt. Néhányszor a nyakára jártam, mire hajlandó volt megcsinálni. Mondtam neki, hogy nem magát fogja hibáztatni a lányom, hogy 15 évesen fél centis rés van a fogai között, hanem engem. Ezzel győztem meg. :) A kicsi csak érzéstelenítő spray-t kapott, nyissz, tampon be, aztán mehettünk haza. Pedig az övé is durva volt. Nagyon szépen helyreállt mindkét lányom fogsora. Teljesen zárt, szabályos.
Fül-orr-gégészetre kérj beutalót a háziorvostól.
Minél előbb érdemes megcsináltatni, de még nem vagytok elkésve. Egyébkén állítólag a helyes kiejtés megtanulásában zavarhatja.
Nálunk úgy történt, hogy én ültem a székben, a gyerek meg az ölemben. Nem idegen fogta le.
1. vagyok
Amikor a kicsinek nem akarta az oszt.vez. főorvos megcsinálni, akkor megmutattuk egy másik dokinak, aki nagyon jó hírnévnek örvend. Ő mondta, hogy ennyire durvát még nem látott. Pedig nyugdíjas doki. Mindenképpen ajánlotta a beavatkozást. Műtétnek nem nevezném.
Ha sikerült elbizonytalanítani (bocsi), akkor keressetek fel egy másik orvost.
Egyébként nem nőtt vissza, pedig a nagynak már több, mint 5 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!