Orrmandula mutete lesz a fiamnak szerdan a heim pal korhazban. mire keszuljunk, mit kell vinni? Altato orvoshoz idopont kell? Telefonrol irok bocsanat az irasert.
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 22:15
11/19 A kérdező kommentje:
Ezeket nagyon jo olvasni!
De szerintem elmarad a mutet.. herpesze lett (sose volt) es gyulladt a torka :/
2014. nov. 23. 10:54
12/19 anonim válasza:
Szegény, jobbulást! Nálunk is műtét napján volt akit hazaküldtek, mert ha picit is beteg, nem műtik meg sajnos. Én már előtte nem is vittem oviba, nehogy összekapjon valami betegséget.
13/19 A kérdező kommentje:
Elmarad a mutetunk...
majd dec 9.en van az uj idopont... :/
2014. nov. 25. 17:18
14/19 anonim válasza:
Minden jót, jobbulást! Majd írd meg, hogy mi volt!
15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom! Irni fogok! :)
2014. nov. 26. 23:17
16/19 anonim válasza:
Mi volt? Mi is most voltunk műtéten.
17/19 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok.Lányomnak tavasszal lesz. Tubust kap a fülébe,amit nem tudok miért. Meg mandulakivétel,meg torok mandula kisebbités.
18/19 anonim válasza:
Kedves kerdezo megirnad kerlek hogy sikerult a mutet? Ki volt az orvos?
Mi is a Heim Palba megyunk kislanyommal, mindig folyik az orra, 2 nap ovi es 3 het otthon. Orrhangbol beszel, ejjel horkol.
Irj kerlek!
Koszi szepen!
19/19 anonim válasza:
Szia! Nem a kérdező vagyok, de az én fiamat is most ősszel műtötték a Heim Pálban. Minden simán ment, nem volt semmi gond. Az orvosunk dr. Karabouta Irene volt, ő rendel a Madarászban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!