Melyik szerintetek a legjobb művészfilm? Bármi lehet nem hülyeségből kérdezem főleg az élettel kapcsolatos dolgok érdekelnek. Írjatok sokat de a jobbakat aminek van mondani valója ( a heJes (ly) írásomrt előre is bocsánat ).
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 22:48
21/25 munyamunya válasza:
Hal Hartley: A semmi ágán
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guilderstern halott
Sally Potter: Orlando
ezek elég érdekesek
22/25 vargaB válasza:
Szerintem nagyon jó a Begotten, de szigorúan 18 felett és ez nem olyan szülői 'nem nézheted meg', tényleg beteg!
23/25 zseppee válasza:
Kelj fel komàm ne aludjál, Vicky Cristina Barcelona, 21 gramm , a titokzatos folyó, viharsziget, és az Éjjel nappal fiatalok (nem tudom mennyire számit művészfilmnek, de szerintem jó az üzenete).
24/25 anonim válasza:
Utolsó tangó Párizsban
Dühöngő bika
Intimitás
Amerikai szépség
25/25 anonim válasza:
hihetetlen jó xavier dolan-tól az i killed my mother és a heartbeats se rossz!
a vicky christina barcelonát én is nagyon tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!