Mit csináljak, h rávegyem a szobatársam a takarításra?
Hát én is voltam így, nem kellemes, az tuti.. Én ekerk perec megmondtam neki, hogy úgy látom, hogy csak én takarítok, de most mér elegem van ebből. És szeretném, hogy minden második nap/héten/ahogy ti szoktátok kérés nélkül takarítson, mert látom ezt nem teszi meg magától. Kicsit paráztam előtte, hogy mi lesz, de aztán átgondoltam, és arra jutottam, inkább neki kéne parázni azon, hogy ilyen koszos, és sose takarít.
Mondjuk nálam annyiban volt más a helyzet, hogy albélet volt (enyém volt a lakás, ő meg bérelt egy szobát), de 3-an laktunk, és abban állapodtunk meg az elején, hogy mindenki egyformán kiveszi a részét a melóból.
Sajnos továbbra sem volt hajlandó takarítani, amit meg megcsinált, abban több volt a kár, mint a haszon. Ezért aztán egy nap szültam neki, h költözzön el.
Nem értem, egyes embereket hogy nem zavar, hogy dzsuvában élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!