Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szobatársam nagyon büdös,...

A szobatársam nagyon büdös, kibírhatatlan, és hangoskodik, amikor mi még alszunk. Humorérzéke sincs, gyakorlatilag lelőhetetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Forduljatok közösen a kollégium igazgatójához, ha van másik szobában üres hely, átrakhatják. Ha nincs,vagy ő maga nem akar elköltözni, akkor nem lehet vele mit csinálni, max. megkérni, hogy viselkedjen normálisabban, és legyen rátok tekintettel.
2008. jún. 5. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

költözz ki.

nem kekeckedésből mondom, hanem saját tapasztalataim alapján.

Én sok évig voltam kollégista és láttam, hogy körülöttem mi folyik. Gyakorlatilag kirakni, átköltöztetni valakit, hacsak ő nem akarja, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ahoz, hogy csináljanak, mármint a vezetőség, valamit, a kollégiumi szabályok többszöri durva megsértése kell és még akkor sem biztos.

Vagy elintézitek házon belül a dolgot, azaz kiutáljátok, de ehez nemcsak a szoba, hanem az egész szint kell (különben ti lesztek a szemetek), vagy kiköltözöl. Vagy megszokod.

2008. jún. 5. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Az első évben én is így jártam, csak nekem a szomszédok voltak ilyenek. Nem lett volna gond, csak van egy közös része a két szobának, és állandó jelleggel ott dumáltak meg éjszakánként énekeltek (hajnali 2-3-kor). De nekem az az egy szerencsém, hogy az egyik szomszéd most végzett, úgyhogy szerencsére jövőre eltűnik az életünkből, a másik meg nem abba a szobába jelentkezett jövőre. Na meg a másik, hogy mi "elkergettük" a harmadik szobatársunk. Ha megutáltatjátok magatokat vele, akkor sikerül őt kirakni. Meg lehet oldani, hogy ne vonjátok be a vezetőséget, csak magatok között költözködjetek. Persze ez csak akkor megoldható, ha van szabad hely másik szobában. Ha szóltok, úgysem tesznek semmit, mert ha a szobatársatok nem akar átmenni máshova, akkor nem lehet őt kényszeríteni.
2008. jún. 5. 18:35
 4/6 tade ***** válasza:
100%
SZia. En is 5 evig voltam koleszos. Nalunk is ez volt a problema, egy befekelt gyerek volt a szobatarsunk. Egy ido utan besokaltunk es pl. ilyeneket csinaltunk: Hajnali 4-kor felebresztettuk telen, hogy gyorsan keljen mert lekesi a 0. orajat...a gyerek az iskola elott jott ra, hogy meg csak 4 ora van....vagy mikor aludt lefujattuk noi illetve ferfi parfummel stb. egy ido utan o kerte az athelyezeset masik szobaban....es itt kezdodott a mi arany eletunk :D
2008. jún. 5. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre való a pokrócozás, nem?
2008. júl. 7. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is sikerült elűzni az idegesítő harmadikat. Csak éppen ő olyan volt, hogy este hétkor már aludni óhajtott, mi meg ne is beszélgessünk!
2009. dec. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!