Hogy vegyem rá anyukámat a takarításra?
Anyukám nagyon rendetlen, igénytelen. Ha főz, nem mosogat el. Képes lenne napokig otthagyni a mocskos edényeket. Ahogy hazajön, leteszi a dolgait, oda ahol éppen áll. Ez akár az étkező asztal is lehet. Rendszeresen szotyit eszik, a héját az asztalon hagyja, a padló is tele van vele. Ha kitakarítok, simán bemegy koszos papuccsal minden helyiségbe és ugyanott állok, mint takarítás előtt. Ha kilöttyen a cukros kávéja a padlóra, nem törli fel. Még sorolhatnám...
A lényeg, hogy folyton összeveszünk emiatt, a végén már üvöltözik velem, hogy hagyjam őt békén, mert én nem dolgozok és egésznap nem csinálok semmit. Ami ráadásul nem is igaz, mert főiskolás vagyok és tanulnom kell, de tény, hogy többet vagyok itthon és jobban ráérek takarítani. Meg is teszem, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy nem becsüli meg kicsit sem a rendet és nekem kell utána takarítanom. Még a saját szobáját sem csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!