Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyek azok a tulajdonsagok,...

Melyek azok a tulajdonsagok, amiket nem tudtok toleralni mas emberekben?

Figyelt kérdés
Tehat, hogy x tulajdonsaggal nem valasztanatok baratot vagy part.
2010. ápr. 27. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Iszik ( nem az átlagos mennyiséget értem ezalatt, hanem heti rendszerességgel berúg), alapvető igénytelenség magára, és hogy nem lehet rá számítani.
2010. ápr. 27. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:

ezt a tulajdonságot nem tudom egy szóban leírni...:

azt utálom, ha valaki a úgy okoskodik egy témában, hogy abszolút fogalma sincs róla..., de azt hiszi okos...

valamint:

-beképzelt

-nagyképű

-képmutató

-idióta

-sunyi

-hazug

emberekkel nemszívesen barátkozok, azokkal inkább ismerősi szint.....

2010. ápr. 27. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
én azt nem szeretem, hogy ha kezdenék vele jóban lenni, még azt is lesz*rja....csakmerthogy ő a menő, és ő olyanokkal nem áll le, mint én. ezen tényleg ki tudok akadni, meg ahogy az előző válaszoló is leírta, ne legyen bunkó, beképzeld, nagyképű, stb.
2010. ápr. 27. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:

- Dohányzik

- Erősen alkoholizál. (az ilyen alkalmi ivások még el is mennek, de a beteges ivás már nem!)

- Féltékenység

- Bizalmatlanság (bár lehet hogy ez majdnem ugyanaz, mint az előző).

Azt hiszem, köbö ennyi.

2010. ápr. 27. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
energiavámpírságot: állandóan panaszkodik,sajnáltatja magát és közben semmit nem tesz azért,hogy jobb legyen neki,holott lenne rá lehetősége.az ilyen nagyon tud idegesíteni.és az erőszakosságot,drogozást,állandó részegeskedést sem csipázom.
2010. ápr. 27. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Az olyan emberek akik azt mondják a másiknak, hogy nem kell nekik barát mert már van sok. Ha valaki ilyet mond legszívesebben kitépném a hajamat (meg persze az illetőjét)
2010. ápr. 27. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
rasszizmus, onteltseg- onimadat-tulzott ego, masok lenezese, lustasag, nyafogas-magat sajnaltatja, elegedetlenseg, penzhajhaszat, meg az atlagos ne igyon-drogozzon cimszo.
2010. ápr. 28. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:
kétszínűség
2010. máj. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!