Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen tulajdonságok szükséges...

Milyen tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valaki jó munkaerő legyen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden területre más. Mentőtisztnek nagy lelkierő, gyárban dolgozónak fizikai erő, sportolónak megfelelő fizikum, újságírónak jó kommunikációs készség.......
2011. jan. 26. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez tény. Én általánosságban gondolkozom mégis. Pl. szerintem mindenkinél hasznos, ha szorgalmas, lelkiismeretes...ilyesmikre lennék kíváncsi.

Mindenesetre köszönöm a válaszod!

2011. jan. 26. 17:22
 3/8 napietus ***** válasza:
71%

én vezetőként amit értékeltem:

-szorgalom

-szakmai tudás

-tisztesség

-lelkiismeretesség

-őszinteség

-lojalitás.

plusz jó, ha valaki szereti a szakmáját, szívesen képzi is magát benne, és naprakész. de ha nem ilyen, nem tragédia, azért van vezetője, hogy segítsen neki ha kérdése van, és elmondja, ha valami változás történik

2011. jan. 26. 18:13
 4/8 napietus ***** válasza:
49%
ja, és ami a "heppem": inkább kétszer kérdezzen, mint rosszul tanulja meg. ehhez mondjuk olyan szalmai felkészültséggel és emberi tulajdonságokkal kell rendelkezni, hogy merjenek kérdezni a beosztottak (ne féljenek attól, hogy hülyeséget mondok, vagy rájuk pirítok, miért nem tudják).
2011. jan. 26. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ja így már értem, azt hittem konkrét szakmára vagy kíváncsi:

Ez esetben:

- Felelősség

- Tisztesség

- Jó kommunikációs készség

- Empátia sem árt

- Megbízhatóság

- Dolgozni akarás

- Lelkiismeretesség

- Megfelelő szellemi szint

- Alkalmazkodókészség (ez mind a munkatársi kapcsolatok, vagy más esetben az ügyfelekhez, betegekhez való alkalmazkodás)

2011. jan. 26. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, ilyesmikre gondoltam :)

De ha van még valami, ami eszetekbe kérlek osszátok meg velem.

Egyébként a kérdezni tudás/merés valóban nagyon fontos, már az iskolapadban is.

2011. jan. 26. 18:23
 7/8 napietus ***** válasza:
58%
igen, de ebben nagy a vezető felelőssége. ha egyszer-kétszer hülyeséget mondasz a kérdésre, és emiatt valami baj történik, nem fognak bízni a szakértelmedben (joggal). na az a vak vezet világtalant esete :)
2011. febr. 26. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
gyorsaság energikusság szorgalom türelem stb
2016. jan. 27. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!