Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Teljesen felesle...

Miért van ez? Teljesen feleslegesnek érzem már magam.16f

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja helyes, kedves, okos meg mit tudom én még mi vagyok, ennek ellenére egyáltalán nem beszélnek velem (azon a pár percen kívül), sőt, nem reagálnak soha semmire amit csinálok.. pár órája egy ismerősöm elkezdte regélni, hogy 'mit jelent a lájk', és annak a végén egy mondattal le sz*rozott engem mind külsőleg, mind belsőleg, a profilomon lévő lájkok száma miatt, mondva, hogy nem állt szándékában megbántani engem.. komolyan, Teljesen feleslegesnek érzem már magam, mert nincs szüksége rám senkinek se.. Mi a frászt tegyek?? már nagyon unom ezt az egészet. mindenki elítél, elnyom, lesz*r, és ez ellen nem bírok semmit se tenni évek óta, mert vagy a külsőmbe kötnek bele, vagy csak úgy játsszák magukat.. évről évre egyre jobban gyűlölöm az életet, és egyre jobban az tudatosul bennem hogy hiába van egy barátnőm, aki szeret engem és én is őt, és elmondása szerint nem bírná ki ha szakítanánk, valamint itthon is hiába van 98%-ban Csak a vita, a veszekedés, a stressz meg a többi hülyeség, "szeretnek" engem, de egyetlen egy ember + a család Nem elég mert akárhogy nézzük, ez édeskevés, főleg egy kamasznak, aki [...] had ne regéljem... Mindig én keresek mindenkit, két-három hetente egyszer Talán ha valaki rám ír, hogy na ugyan miújság, beszélünk max 2 percig és vége. Komolyan értéktelen vagyok? Komolyan olyan rossz ember vagyok?
2016. okt. 29. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ne az interneten éld az életed.

Jársz valami suliba, haverkodjál ott a jobb fejekkel. És keress egy hobbit, járjál sportolni, néptáncra, modellező szakkörbe, bárhova ami érdekel, és mindjárt lesz olyan társaságod, aki értékel téged és kíváncsi rád. Na meg erről szólna a bulizás is, hogy az embernek legyen egy társága, ahol jól érzi magát.

A mai tizenévesek sokkal többet eljárnak buliba, mint mi, mégis állandóan panaszkodnak hogy így meg úgy nincs társaságuk. Persze, mert ma a buliban is mindenki a telóját nyomkodja, mi meg egymással beszélgettünk, poénkodtunk, társasoztunk, táncoltunk, satöbbi.

2016. okt. 29. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

"de egyetlen egy ember + a család"

Te nem tudod, milyen kincseid vannak!!!! Az a szomorú, hogy ez csak akkor tudatosodik, ha elveszted.

Nagyon igaz az 1-es: NE A NETEN ÉLJ!!!

16 éves vagy: mi szeretnél lenni? abban az irányban mélyedj el, ne csak a kötelezőt tedd. Rajzolsz, írsz, hangszert tanulsz? kell valamilyen kifejezésformát gyakorolni. Építkezz - ne törődj az idétlen fb-kal

ÉLJ!

2016. okt. 29. 19:22
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hany ember kellene hogy korulugrajon es sose vitatkozon veled

ha van egy baratnod egyszeruen nem ertelek, masnak egeszen "oregkoraig" nincs szerelme/szeretoje

csaladod is ugy vettem ki szeret teged (vagy ezt te nem igy erzed?)

es van egy rakat ismerosod

baratod hany van? egy legjobb baratod sincs? ha fentartanad egyikkel a kapcsolatot akkor ez kialakulna, igy rajtad all...

sok mas embernek sics egy igaz baratnal tobbje csak ismerosei

szoval szerintem ez mind csak miatad van, te eled meg igy,

talan magadat nem fogadod el? magadat csak sajatmagad fogadhatod el, mas ebben nem tud segiteni

2016. okt. 29. 19:26
 4/11 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy nem az interneten élem az életem. Ez csak egy kis "kitérő", vagy hogy mondjam. az, amit írtam, ("mindenki elítél, elnyom, lesz*r, és ez ellen nem bírok semmit se....") az a valóságban van meg, nem (csak) az interneten. Suli? Igen. Osztálytársak, más évfolyamok. Próbáltam beszélni. Nem sikerült. Miért? Mert "a külsőm"..

Keressek hobbit. Kerestem, találtam, majd jött valaki aki romba döntötte az egészet akár szavakkal, akár tettekkel.

Járjak sportolni.. Kollégista vagyok. Reggel 6kor keltenek, 7kor reggeli, aztán be a suliba. Ott 7-8 órát lehúzok. Vissza a koliba, aztán ebéd. Majd 2 óra szilencium. 20 perc vacsora szünet. Megint szilencium. Ott van, hogy 7 óra. van 1 óra kimenőnk, ami alatt el kellene menni boltba, és még tanulni is kéne, mert nem tudok mindent a fejembe verni ez alatt az idő alatt. aztán alvás, vagy épp még hulla fáradtan is tanulással próbálkozás, mert mindig van valami a sulira.

Néptánc.. Táncolni egyáltalán nem tudok, enyhén szólva el vették tőle a kedvem + az életkedvem is, mikor 2× megpróbálkoztam vele. Jobban égtem úgymond, mint a nap..

Járok időnként szakkörökre, ilyesmikre, de hiába. Egy ideig jártam infóra, mert nagyon értek hozzá. Jártam művészetekkel kapcsolatos szakkörökre (festés, rajzolás, stb) de hiába, mert vagy tehetségem nem volt elég hozzá, vagy épp a közösség "nem fogadott be"..

Bulizni eddig életemben kétszer voltam. Egyszer barátnőmmel, ami nagyon is jó volt, és ott nem érdekelt más, csak ő. és ott is rá mászott valaki, akivel "csak táncoltak".. mindegy.. Nem vagyok egy bulizós típus, max barátokkal talán elmennék, de.. ja...

Tudom, hogy sokat számít az a kevés is. Mert számít, tudom, érzem. Tudom, hogy fontosak. Nem akarom elveszíteni őket. Viszont többre vágyom annál, minthogy hetente két napot lássam a családom, amiből minimum egy nap veszekedéssel töltődik fel..

mint írtam, nem a neten élek.

mi szeretnék lenni?.. Ember.. egy NORMÁLIS ember... Informatika érdekel(t), azon indultam el, nagyon is jól teljesítek, de nem érzem úgy hogy ez lenne a megfelelő hely ahova jöttem. Szeretek időnként rajzolni, de tehetségem nincs hozzá. Maximalista vagyok, és kissé türelmetlen, így kissé nehézkes ez is.. Hangszeren nem tudok játszani, semmilyenen sem. Nem volt rá lehetőségem sose, hogy tanuljak bármin is.. Viszont dalszövegeket szoktam írni, eddig nagyjából 20-30-at írtam, de ez sem nyerte el szinte senkinek sem a tetszését.... pedig vannak olyanok, amikre én magam is azt mondtam, hogy "Na, ez igen, ez jó!"...

Nem a facebookkal törődöm, hanem azzal, mások "mit gondolnak rólam".. Tudom ez eleve már nem valami jó dolog, de ez van.. Engem mindig elnyomtak, bántottak, elítéltek stb, és volt egy időszak mikor tényleg úgy éreztem hogy Na, minden rendben van... Csak ez az idő már elmúlt...

2016. okt. 29. 19:36
 5/11 A kérdező kommentje:

"hany ember kellene hogy korulugrajon es sose vitatkozon veled" egy se..... nekem arra lenne szükségem, hogy legyen olyan aki elfogad, szeret, és nem a családom és a barátnőm az...

"ha van egy baratnod egyszeruen nem ertelek, masnak egeszen "oregkoraig" nincs szerelme/szeretoje"..... erre csak azt tudom mondani, hogy hiába van egyetlen egy valaki aki szívből szeret.. Attól még szüksége van az embernek Barátokra, ilyesmikre..

Igen, a családom szeret. de ezt legtöbbször nem érzem... És nincs "egy rakat ismerősöm"... nem tudom, miből szűrted ezt le.....

Nem, nem CSAK rajtam áll... rajtuk is.. és Mindig más adja fel az egészet, nem én..

2016. okt. 29. 19:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Emberek, én próbálkoztam, próbálkozom.. De időnként már tényleg nem megy bent tartani a sok rosszat magamban, és teljesen elmegy az életkedvem, mindent rossznak látok, stb... szerintem ez nem csak velem van így... de ez már tényleg sok.. Hiába vagyok csak 16 éves, azok a dolgok, amiket eddig tapasztaltam, nem egy kamasz gyereknek valóak voltak... Nem ez a minden, amit ide leírtam... Ez csak egy minimális rész, ami legeslegutoljára történt.. Nem az egész mindenség..
2016. okt. 29. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
ezeket olvasva egyértelmű: barát, barátok hiányoznak. Az fontos. Remélem lesz majd 1-2 igazi jó barátod. És nem a neten találod meg, az biztos.
2016. okt. 29. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Nézd ha csak panaszkodni tudsz, és kifogásokat keresel, akkor valószínűleg neked az a hobbid, hogy sajnáltatod magad.

Én azért ennél normálisabb hobbira gondoltam. Ebben sajnos nem tudok segíteni.

2016. okt. 29. 20:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez nem sajnáltatás. tényeket közlök, válaszolok arra amit írtál.. ennyi....
2016. okt. 29. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Ennyit arról, hogy milyenek az emberek.....
2016. okt. 30. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!