Babafotel mire jó? Csak én érzem teljesen feleslegesnek?
2-es, ültetni semmiben sem egészséges, amíg nem tud magától. Ebben sem.
Amit leírtál, arra van a pihenőszék. Abban cipelheted a lakásban, amíg nem tud ülni.
Az en kisfiamnak van a nappaliban egy kis sarka; asztallal, székekkel. Itt rajzolgat es mellette a kis fotelje , felette a polccal ahol a konyvei vannak. Igy ebben szokott "olvasgatni".
Nem létszükséglet, de szereti.
Ha a rugós fotelre gondolsz, az az unokámnál nagyon jó szolgálatot tett! Régen nem véletlenül ringatták a piciket :) itt saját magát "ringatja" úgy láttam, a kis hasizma bevonásával, ami később a mászó korszakot lerövidítette. Az egyik leghasznosabb dolognak tartom most, három gyerek felnevelése után :)
Abban viszont egyetértek, hogy van, amit az ember teljesen fölöslegesnek tart. Így néztem az első gyerekemnél a "bébikompot" hiszen szinten rögtön szaladt, erre nem is értettem, miért lehet szükség, aztán a második gyerekemnél "életmentő" volt, mert kényelmes kislány volt, elindulni nem nagyon akart, de az a nézőpont - állva - tetszett neki. Így aztán elüldögélt benne, néha sétálgatott is, amire azok a kerekek lehetőséget adtak. Szóval, nagyon hálás voltam, mert hetekig emelgetni kellett volna ha tesz néhány lépést, elesik, és megint, és megint.
Aztán a cumisüveggel is így voltam. Az első gyereknél hallgattam a könyvekre, azt írták, nem kell cumisüveg, igyon a gyerek, milyen a jó pohár. Egy szettet vettem meg, volt benne "jó pohár" és majdnem megjegyeztem, hogy jó ez a készlet, csak a cumisüveg felesleges ... (még jó hogy nem mondtam az eladónak). Ugyanis a gyereket több cumisüveg szolgálta ki, a végén vettem műanyagot, ami kanálban végződik (értelmetlenül, de lehet, hogy valakinek bejött) és már örültem a második kislányom érkezésénél, hogy majd nem kell sok cumisüveg, mert megvan a műanyag ... Hüm ... csakhogy ő meg egyáltalán nem volt hajlandó cumisüvegből inni, rögtön pohárból :D Szóval, ilyenek ezek a dolgok, nem lehet megmondani előre, tanácsot adni, ki kell próbálni.
Sok örömet a gyerekedben és sok türelmet a nehézségekben. Szeretettel üdvözöllek
Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!