Csípőülőkét/babafotel hordozót használ (t) valaki? Érdemes beszerezni?
Nagyobb, közel 2 éves gyermekemnek venném. Nem szereti már sem a csatost, sem a kendőt. Egyelőre sokat járunk babakocsival, de ha még nagyobb lesz, gondoltam, ez lenne a legpraktikusabb.
Tényleg nagyobbacska, 14-16 kilós gyereket is lehet vele vinni? A gyártó szerint 20 kg a súlyhatár.
Minden válasznak örülök, köszönöm, ha írtok!
Szia!
Van egy facebookcsoport - babahordozás kérdések válaszok, erre keress rá, ott talán tudnak segíteni. ;) Nekem még kicsi a fiam (9 hónapos), mi karikás kendőt és szövött kendőt használunk. A karikás kendőt sem szeretné a gyerkőc? Abban tudod csípőn hordozni, mint a csípőülőkén, de kényelmesebb, mert nem kell kézzel is tartani.
Egyébként pedig egy két éves gyereket is nyugodtan lehet hordozni megfelelő hordozóeszközzel, sokkal kényelmesebb, mint kézben vinni. Vagy aki azt mondja, hogy "minek hordozni", az otthagyja az utca közepén a gyerekét, ha elfárad? Már más kérdésnél is találkoztam ezzel a véleménnyel, szóval tényleg kíváncsi vagyok rá...
Ja amúgy láttam már olyat, hogy anyuka egyik kezében a gyereket cipelte, másikban a kismotort, szóval az sem olyan jó megoldás. :D
Itt találtam neked egy véleményt, kérdező. Nekem még mindig az a problémám vele, hogy kézzel továbbra is tartani kell a gyereket.
Ez megint olyan kérdés, hogy gyereke válogatja, kinek mi a jó. A harmadik lányom most két éves, és én most vettem egy SSC hordozót, mivel a babakocsit utálja (a nővéreinél ez nem volt probléma), viszont a nagyobb sétákon még hamarabb elfárad, mint a testvérei. Ez nagyon tetszik neki.
Szerintem jó lehet ez a hordozó, de ha jól viseli a babakocsit, akkor felesleges. Mire azt kinövi, már hosszabb távon sem lesz gond a séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!