Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőmet imádom...

A legjobb barátnőmet imádom de mostanába mintha kicsit unnám mitcsináljak? :O

Figyelt kérdés

=(

Nem csak vele vagyok mindig de mégis unoom=(

2010. ápr. 26. 17:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszy!! lehet igazad van hogy megváltoztunk mondjuk én még csak 12 vagyokxd
2010. ápr. 26. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy te csak unod engem egyenesen idegesít :DD

Am ha unatkoztok együtt az nem csak az ő hibája ám:) Szervezz vele közös programokat, ami nem unalmas, és megoldódik aszitu. nem várhatod el senkitől hogy udvaribolondkétn mindig szórakoztató legyen. ha meg programokon sem képes semmit cisnálni csak bambulni unalmasan akkor mnj másokkal.

2010. ápr. 26. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért amit láthatóan direkt csinál azért ne fikázzuk már ki. Valóban idegesítő, nekem sem tetszik, de kérlek szerintem a csíkos pulcsi is ronda mégis sokan hordják. ennél már csak az a rosszabb ha valaki azért kezd el pattogni emrt melléütöttem a klaviatúrán :)
2010. ápr. 26. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:

én azért távolodtam el a barátnőmtől mert mindig csak magával volt elfoglalva, és én ezt untam.Sose törődött mással csak magáról tudott beszélni.

Egyszerűen magyarázd el neki hogy mit unsz benne.

2010. ápr. 26. 23:18
 15/15 A kérdező kommentje:

megpróbáltam de nem értett meg=S

és engem is idegesit már

amúgy ma átjött hozzám...

2010. ápr. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!