SZJG! Csak nekem fura, hogy Arnold nem érettségizik?
Figyelt kérdés
legalább is nincs róla szó ,hogy érettségizni készülne. Nem hiszem, hogy megbukott,tök okos,ÉS arról sem ír L.L.,hogy előbb leérettségizett volna.
Vagy csak én nem figyeltem?
2016. okt. 17. 17:47
1/2 anonim válasza:
Szia!
Valószínűsíthetően sikeresen leérettségizett,nagy eséllyel minden jegye dicséretes lett. Szerintem azért nincsen megemlítve a sorozatban,mert nem volt fontos. Továbbá Arnold a történet közepétől negatív karakterként lett ábrázolva,egy ilyen szereplőre pedig nem sokan kíváncsiak,főleg nem arra,hogy ért-e el pozitív eredményt.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy ez nekem is feltűnt. Már ki akartam írni, csak előbb csekkoltam írta e már vki. 😃
2017. márc. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!