Ok bármi lehet politika, környezet, jogalapok, filmbéli behatás, stb
Én inkább Oroszország felé húzok mert valahogy az USA közélete nekem túlságosan "álságos". De mikor elkezdek ezen gondolkozni, hogy "ha lehetne..." akkor mindig előjön bennem az, hogy az oroszok azért kicsit "vadak":D Legalábbis az eddigi történésekből nekem ez jött le. JAVÍTSATOK KI!!! ha tévedek.
USA. Ha szenvedni szeretnél ajánlanám Oroszországot. Ha ott élnél harmadannyit keresnél, mint mi magyarok.... Örülnél ha Magyarországon élhetnél, nem hogy USA-ba ember. :D
2015. máj. 12. 23:11
2/12 anonim válasza:
A kettő közül egyértelmű, hogy Oroszország. Akkor is, ha éhen kell halnom. Tök mindegy, az USA soha.
2015. máj. 12. 23:12
3/12 anonim válasza:
Utálom Amerikát, de ha választani kéne, inkább ott, a nyelv miatt. Az angolt anyanyelvi szinten beszélem, vagyis inkább apanyelvi szinten, mivel az apukám brit :D Az oroszt viszont nem szeretem, csúnyán hangzik szerintem.
2015. máj. 12. 23:20
4/12 anonim válasza:
cyka
2015. máj. 12. 23:21
5/12 anonim válasza:
50es évekbeli egyesült államokban élnék
2015. máj. 12. 23:37
6/12 anonim válasza:
Oroszország.
Szeretik dramatizálni, de közben nem oylan rossz a helyzet, MO-hoz képest például jobb életkörülmények között élnek az átlagemberek.
2015. máj. 13. 00:53
7/12 A kérdező kommentje:
Az 50es évekbeliben én is nagyon szívesen!
2015. máj. 13. 13:54
8/12 anonim válasza:
Én leginkább ott, ahol meleg az éghajlat, de a civilizáció és az életvitel hasonló a magyar ill. az európai kultúrkörhöz. Bár tudom északabbra, különösen a skandináv országokban és Kanadában a megélhetés biztosítottabb. Oroszország? Nos attól függ az ember milyen társadalmi státusszal rendelkezik. Nem hiszem, hogy egy szegény élhetőbb körülmények között tengeti mindennapjait, mint egy magyar sors társa.
2015. máj. 13. 16:16
9/12 anonim válasza:
Oroszország. Kedvelem a kihívásokat, ott jobban meg kell küzdeni mindenért.
2015. máj. 13. 16:42
10/12 A kérdező kommentje:
Hogy is fogalmazzak?
Mikor az USA-ra gondolok akkor nekem ez a mézes-mázas, filmsztároktól és gyorsétteremi de hizlaló kajáktól teletűzdelt élet jut eszembe ahol, az amerikai hazafiasság rendkívül ki van emelve.+ a nemzetközi politikába beleszólás egyáltalán nem tetszik.
Mikor Oroszországra gondolok akkor viszont az a "porosz" életmód jut egyből eszembe. Enyhén korrupt rendőrség de legalább az a lecsupaszított (jó értelembe) élet ahol ha dolgozni kell ahhoz képest elég keményen.
Persze ezek bennem csak benyomásokon alapulnak mivel nem éltem még egyik országban sem a fentebb említetek közül így nem tudok konkrétumokat írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!