Melyik allamban eltek/elnetek csaladkent 2 gyerekkel, ha TEXAS es OHIO kozul lehetne valasztani?
"Ohio, és az időjárás miatt."
Csak időjárás alapján nagy felelőtlenség dönteni. Munkalehetőség, közbiztonság, fejlődési, kikapcsolódási lehetőségek, bérleti díjak. Ezek szerintem mind előbb számítanak, mint az időjárás.
Ezek szerintem mind előbb számítanak, mint az időjárás - Eltel mar kulfoldon??
Harom evet nyomtam le Angliaban. Imadtam a csaladot akiknel dolgoztam, h.lyere kerestem magam (tobb helyen is dolgoztam), a parommal eltem egy nagyon klassz kornyeken egy tutti kis alberletben es a sok qrva esotol annyira besokaltam, hogy feladtam mindent es inkabb hazamentem.
Most Californiaban elek es semmi penzert sem koltoznek peldaul Alaskaba a hideg miatt. Pedig jartam ott (is) meseszep allam, de a minusz 40et nem birom...meg ugy a csapadekot sem nagy atlagban...ugyhogy a kerdesre a valaszom Texas!
Kozbiztonsag? Hat az inkabb varos, mint allam fuggo, nem gondolod? Ugyanugy a munkalehetoseg is. Nem lehet egy allamra azt mondani, hogy rossz a kozbiztonsag, mert ott is vannak "rozsadombok" meg "nyockerek".
Amugy Texasban nincs jovedelemado, ugyhogy ez is egy plusz pont a reszere Ohioval szemben!
20:34!
Igen, Angliában élek, jó körülmények között, semmi bajom az időjárással. A legutolsó dolog ami érdekel. A kérdező nem írt konkrét várost, csak 2 államot, így azért nehéz eldönteni nekik mi a jó. Texasban és Ohio-ban is vannak jó és rossz környékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!