Ha New York-ba szeretnék utazni, lehet választani, hogy airbus A380 géppel szeretnék menni?
Lehet megyek szeptemberben New Yorkba és,ha biztos lesz már augusztusban lefoglalnám a jegyet. Budapestről Londonig kisebb gép megy tudom,de Londonból New Yorkba airbus a380-al mennék,ki szeretném próbálni azt a nagy gépet.
Lefoglaláskor lehet olyat,hogy az utazási irodába a hölgy olyan járatot nézzen nekem ami a380 lesz,mert a netes repülőjegy kereső minden információt ír,de hogy melyik milyen típusú gép azt nem.
"mert a netes repülőjegy kereső minden információt ír,de hogy melyik milyen típusú gép azt nem."
Akkor rossz oldalt használsz. Ki szokta írni.
New Yorkba A380 Parizsbol, Frankfurtbol, Dubaibol es Szoulbol megy. Tehat Air France, Lufthansa, Emirates legitarsasagokat nezz. A kayak.com valoban mutatja a gepeket.
Mellesleg a380 new york europe szavakra a Google ezt [link] dobja harmadik talalatnak...
Singapore Airlines is 99%-ban A380-nal repül Frankfurtból JFK-re.
Mi azt használjuk mert 2x23kg-t vihetsz magaddal, plusz kézi poggyász.
:-)
A járatszám alapján rá lehet keresni, hogy milyen géptípus. Mondjuk szerintem jobban jársz, ha Párizsba mész, és onnan Air France-szal NYC-be, akkor biztosan A380-as lesz.
Bár nem akarlak elkeseríteni, de az is csak egy gép, számomra nagyjából ugyanolyan volt rajta utazni mint egy 747-esen. :D
"Singapore Airlines is 99%-ban A380-nal repül Frankfurtból JFK-re.
Mi azt használjuk mert 2x23kg-t vihetsz magaddal, plusz kézi poggyász.
:-)"
Singapőore Airlines Franfuron át NYC-be csak codeshare járat lehet Lufthansával. Singapore Airlines-nak közvetlen járata NYC-be (ami nem codeshare) valahol az Arktisz felett, az Ékszaki Sark közelében repül át és nem áll meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!