Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Magyarországról, NYC-be...

Magyarországról, NYC-be repülni mennyibe kerül? Hotel, kajával együtt? Kb.

Figyelt kérdés
Valami fapados is elég, oda vissza jegyről lenne szó. Nem nagyon találtam ajánlatokat, csak az ez évi van fent, nekem pedig 1 év múlva gyűlne össze rá a pénzem.

2014. jún. 2. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat ez erdekes ha nincs a neten egy ev mulva levo ajanlat akkor majd mi kihuzzuk a hatso felunkbol? Amugy Norwegian repul oda olcson de most ez teged mit erdekel ha fizetni nem tudsz?
2014. jún. 2. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Bécsből megy New York-ba közvetlen járat. Az Austrian Airlines honlapján nézegethetsz. Az idei árakkal nagyjából belőheted, hogy mennyibe fog kerülni jövőre, nagy változás nem lesz. Hotelek 100-150 dollár éjszakánként, plusz kaja, közlekedés, költőpénz.
2014. jún. 2. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:

1. New Yorkba nem megy fapados

2. New Yorkba nem megy Budapestről járat

3. Az árak naponta változnak, minden viszonylatban és minden időszakban más (ezerféle átszállási lehetőség van)

4. Hotelből kismillió van, csak úgy, mint panzióból, hostelből...

5. Azt sem írtad, melyik városrészen szeretnél lenni

6. Azt sem írtad, mikor és mennyi időre szeretnél menni

7. Nem tudjuk, mennyit és miket eszel

8. Nem tudjuk, milyen programok érdekelnek téged

9. Senki sem lát a jövőbe, nem tudhatjuk, mi lesz egy év múlva

10. Kéne tudni használni a netet, ha már ilyen utat tervezel.

Még több kérdés?

2014. jún. 2. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

"1 év múlva gyűlne össze rá a pénzem."

Ha ennyire fogalmad sincsen semmiről, akkor honnan tudod, hogy mennyit kell összegyűjtened???!!

2014. jún. 2. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:

> 1. New Yorkba nem megy fapados

Igen? Es akkor a Norwegian micsoda??

2014. jún. 2. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Fapadosból csak a Norwegian van, ami lényegében alig olcsóbb, mert a pár tízezer forintos különbség már el is vész, hiszen előbb Londonba, Oslóba vagy valamelyik északi fővárosba kell menned, meg nyilván csomag sem ártana... Holidaypirates-t érdemes nézni, néha írnak ki New York-i akciókat. Amúgy kb. 150-től kezdődik egy retúrjegy innen, én annyiért vettem, de ennél szinte csak drágábban van, nyáron könnyen 200 felett lehet. Szállás egy főre: hostelek 35-55 dollárba kerülnek (helytől függően), egyágyas hostelszobában én 80-ért aludtam. Két főre már olcsóbb egy egyszerűbb hotel talán. Kaja Manhattanben nagyon drága, gyorséttermek és kínaik elfogadható árúak... Kérdés még?
2014. jún. 2. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Mostanság volt holidaypirates oldalon 200-300 dollárért oda-vissza repjegy.
2014. jún. 3. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!