A Malev megszunese utan van kozvetlen legijarat Budapest - New York kozott?
Közvetlen járat nincsen.
Hát izé. Egy átszállással van néhány cég, aki elvisz. Pl LOT Varsón át. Air berlin, az Aeroflot. Az Aer Lingus, a SAS, az American, a Turkish, a Cseh, és kanadai légitársaság, a Swiss, a Lufthansa, és még vagy 32 másik cég. Nincs kedvem felsorolni őket.
Természetesen az előttem válaszoló pontosan leírta a két leggyakrabban használt átszállásos lehetőséget, elvégre mi a fenének repülne az ember ki Moszkvába, ha New Yorkba repül egy átszállással.
Vagy Isztambulba... Esetleg Madridba vagy Barcelonába.
Nem tudom, de azt tudom, hogy a nem közvetlen légi járatoknál az alapvető kérdés az, mennyibe kerül eljutni New Yorkba. Ennek pedig innentől rengeteg lehetősége van.
És rengeteg ára.
Nincsen, oda csak átszállással lehet eljutni és Frankfurtban vagy Amszterdamban ajánlatos ezt megtenni.
Viszont Bécsből van közvetlen járata az Austrian Airlines-nak New Yorkba, legalábbis úgy tudom.
A Malév idejében se nagyon volt New York járat. Egy viszonylag rövid ideig volt csak, de a csőd előtt pl. már nem. Szóval ez kevésbé Malév csőd függő dolog.
Amúgy átszállásra London is kiválóan alkalmas lehet, meg persze sok más. De a keresőkben te csak egyszerűen Budapest-NewYork járatokat keress, majd a kereső megadja, hogy épp hol kéne átszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!