Ha választani kellene, hol élnétek és miért?
USA vagy Oroszország közül lehet választani.
Ok bármi lehet politika, környezet, jogalapok, filmbéli behatás, stb
Én inkább Oroszország felé húzok mert valahogy az USA közélete nekem túlságosan "álságos". De mikor elkezdek ezen gondolkozni, hogy "ha lehetne..." akkor mindig előjön bennem az, hogy az oroszok azért kicsit "vadak":D Legalábbis az eddigi történésekből nekem ez jött le. JAVÍTSATOK KI!!! ha tévedek.
Válaszokat előre is köszönöm!
Mint két országban voltam már. Mivel kezdjem? Kezdem az USA-val. Maga az USA hatalmas, ahány állam, annyi féle ember.
Vannak veszélyes környékek, vannak nyugisak. Én Los Angeles-ben voltam. Imádtam, az emberek kedvesek, közvetlenek, segítőkészek, szinte teljesen más mint Magyarország. Maga a környezet ami vonzott, hőség, pálmafák, bikinis csajok. Mondjuk maga LA is hatalmas.
A boltok rohadt jók, van minden ami szem szájnak ingere, Mountain Dew-tól kezdve az Oreóig minden. Nekem ez is sokat számított, mert alapból MD mániás vagyok. Ha imádod a folyamatos 25-30 fokot, a pörgést, azt, hogy minden egy helyen van, a jó kajákat, szép környezetet akkor LA-t csak ajánlani tudom. Ami Oroszországot illeti, Klin-ben voltam már. Az oroszok nem vadak, hanem őrültek :D Mondjuk nem olyan mint a YouTube-os videókban, de ha itt nekimész a táváris kocsijának akkor számolj vele, hogy nem a rendőrség hívása lesz az első, ha szerencséd van akkor megúszod egy letört visszapillantóval :D Alapjában véve kedvesek az emberek, de bennük van az orosz őrültség. A környékek ugyanúgy néznek ki Magyarországon, semmi extra.
Az emberek nagy részének kamera van a kocsijában, épp azért mert folyamatosak a balesetek. Ha választani kéne, egyértelmű, hogy USA. Sokkal több minden szól az USA mellett. Oroszországba maximum a gyönyörű orosz nők miatt érdemes kimenni. Gyönyörű szépek, igényesen öltözködnek, adnak magukra, nem raknak fel egy kiló sminket mint az itthoni nők, és nem beképzeltek, ami nem utolsó szempont.
Kis részben orosz vagyok annak ellenére nagy ívben nem bírom őket. :D (de tényleg nem)
De Oroszo.-ba semmi rokonom nem él.
Amcsiknál viszont igen.
Válasz:
Nem tom, de ezek közül szívesen semelyikbe sem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!