Miért zavar bárkit a burkini?
Jó, lovagolhatsz a szavakon, tudod jól mire gondolunk..
Van bármilyen számszerű adatod az európai muszlimokra?
Magyarországon kb 50ezer muszlim él, a döntő többségük magyar
De egyékbént miért is vitatkozunk erről? Az, ha valaki arab, vagy muszlim tökmindegy, Te miért fájlalod, ha valaki nem bikiniben van a strandon? Azon kívül, hogy nem bámulhatod a testét..
Azért, mert vannak, akik hozzá vannak szokva ahhoz, hogy megerőszakolják azokat a nőket, akik az ő vallásuk szerint nem öltöztek fel eléggé.
Nos, ha a burkini elfogadott, és te fürdőruhában vagy, akkor azt hiszik, hogy az erényes nő burkiniben úszik, te pedig k. vagy.
De itt Európában az európai van többségben, mi mondjuk meg mi elfogadott és mi nem.
Az egy dolog, hogy a muszlimok gondolkodhatnak úgy, hogy amelyik nő nem burkinit hord, az hurva.. nem tudom, én nem vagyok muszlim és nem látok bele a fejekbe
De mi így gondolkodunk? Vagy esetleg mindenki aki burkinit hord az terrorista? Ezesetben nem lennénk jobbak a muszlimoknál, nem?
Ha a muszlimok maradiak, amiért nem fogadják el a másféle módit, akkor mi miért lennénk haladóbbak, ha mi sem fogadjuk el? Az arcot takaró kendő esetében van értelme felemelni a szavunkat, de egy fürdőruhánál nem sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!