Miért fújta fel a média, hogy egy budapesti fürdő medencéjéből kiküldtek egy burkinis nőt?
Teljesen érthető, hogy kiküldték.
A fürdőkomplexumoknak vannak szabályai.Egy pizsamában vagy farmernadrágban fürdőző embert ugyanúgy kiküldtek volna, mivel ezek a ruhadarabok nem fürdőben valók.
A burkini másrészt egy negatív szimbólum.Rossz érzést kelt az emberben.
Ajánlom nézd meg a híradó videóját, tisztánlátás végett...mert még a leírásod is ferdít:
"#3 Mert az ő vallásához hozzátartozik, hogy ha fürdőzni megy, akkor burkinit kell viseljen."
A mi jogrendszerünkhöz meg ez tartozik hozzá.Mikor belépett az állam területére, elfogadta.Innentől kezdve nincs miről beszélni, tipikus retek klubbos műbalhé.
Az, hogy híroldalanként van 1-2 cikk erről, nem felfújás.
A pizsama és a farmernadrág anyagában eltérő, ezért jelent problémát, nem mert "nem fürdőben valók". A burkinik viszont ugyanolyan anyagból készülnek mint egy fürdőruha, fürdőzés a célja.
A közegészségügyi indoklás baromság, van egy elavult szabályozás (mint szinte bármire az országban) ami szerint például rövid farmerben be lehetne menni.
A rossz érzés meg... így jártál. Bennem az rosszabb érzést kelt amikor valaki beleszrik/belehugyozik a medencébe.
"De ha most ez lenne a legújabb divatőrület, akkor nem bökné senki szemét."
De ha én mentem volna be farmerban, mert nekem épp olyan kedvem van, akkor leszarta volna az RTL Klub.
Szal...
# 4
És akkor, ha az én vallásom szerint kizárólag öltönyben szabad fürdenem, akkor nekem szabad úgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!