Miért zavar bárkit a burkini?
Térdnadrágban sem szabad a legtöbb helyen fürödni mivel ellenőrizhetetlen, hogy csak fürdésre használja e.
Szóval itthon elsősorban higiéniai okai vannak.
A tengerparton nyilván nem erről van szó, de a kultúrához mindenkinek igazodni kell aki idegen országban él.
Ha egy európai nő megy egy arab országba neki is fel kell vennie egy kendőt és zárt ruházatban kell lennie.
1 folyt.
Az európai társadalom túl van jó pár forradalmon (szexuálisat is bele értve) s háborún aminek eredménye folytán élvezhetünk egyfajta szabadságot.
Azok az emberek akik gyáva módon elmenekültek a harcok és a forradalmak elől (változni viszont nem hajlandóak) veszélyeztetik eddigi eredményeinket.
A strandokon nem szokott problémát okozni a térdig érő fürdőgatya. Az inkább az uszodákban szabály, ahogy az úszósapka is.
Strandokon gyakran látni embereket pólóban fürdeni. Én nem hiszem, hogy a strandöltözet nagyon kulturális kérdés lenne. Ráadásul a burkni fürdőruhának van szánva, vagyis nem utcai viselet, nem koszos vagy ilyesmi..
a #2es választ nem értem, fejtsd ki kérlek, mi veszélyezteti az elért sikereket, eredményeket?
"A strandokon nem szokott problémát okozni a térdig érő fürdőgatya. Az inkább az uszodákban szabály, ahogy az úszósapka is."
Nem természetes vizű strandokon márpedig ki van írva!
"Strandokon gyakran látni embereket pólóban fürdeni. Én nem hiszem, hogy a strandöltözet nagyon kulturális kérdés lenne. Ráadásul a burkni fürdőruhának van szánva, vagyis nem utcai viselet, nem koszos vagy ilyesmi.."
És azt egy egyszerű úszómester meg tudja állapítani, hogy az most fürdő burka vagy utcai ugyi?
"a #2es választ nem értem, fejtsd ki kérlek, mi veszélyezteti az elért sikereket, eredményeket?"
Nem fejtem ki! Gondold át és magad is rájöhetsz!!!
Az ilyen migrantokat szívesen beengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!