Mi a véleményed - rokonokat és idegeneket is beleértve - az öregekről? Mit gondolsz, megéred az öregséget?
Figyelt kérdés
Ha úgy gondolod, igen, milyen öregséget szeretnél magadnak?2010. ápr. 25. 13:07
11/13 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy látom, a fiatalabb korosztály képtelen magát beleélni az idősebbek lelkivilágába. Azok, akik együtt laknak a nagymamával, vagy nagypapával, sokkal inkább el tudják fogadni a gyengéiket.
2010. ápr. 25. 22:36
12/13 A kérdező kommentje:
Nemrég valaki egy kérdés kapcsán azt írta, hogy az öregek lusták... Nos, nekem az a véleményem, hogy egyszerűen a fizikai erejük fogy, nem pedig lustasáőgról van szó. A mamám 67 éves és jó karban lévőnek számít mégis: tegnap én segítettem fel egy totális guggolásból. Valószínű az is, hogy az életüket átértékelték és a régen olyan fontosnak tartott dolgok helyett már más dolgok lettek a fontosak, pld. egyszerűen a túlélés. Ezért nem szabad megvetni őkket, sőt: én drukkolok nekik, hogy az éveket kicselezzék.
2010. ápr. 26. 10:11
13/13 anonim válasza:
NEm nagyon tervezek odáig. Nálam úgy 50 éves koromig van betervezve a dolog. Családot soha nem akartam,párkapcsolatpárti sem vagyok, alkalmi szex jöhet. Testeddzés, egészséges életmód az életem értelme.Tekintély a mozgatórugó,nem más felé irányuló szexuális vágykeltés az ok. Ezért hiszek benne,hogy az életstílusom végleg kitart életem végéig,nem tervezek öreg koromra sem összeesni. sokan öregkorukra ambicióvesztettek lesznek, mert elérték amit akartak,boldog családban mindent megkaptak amit akartak,akkor meg hova nyüzsögjenek,így vannak vele,és lepuszutlnak. Énnálam megvan egy alap igényszint ami alá sosem adom,mert attól alsóbbrendűségi érzésem származna. Amugy meg egy bizonyos idő elteltével minden létező dolgot meg lehet unni,szerintem 50 év bőven elég az életből, már most 25 évesen is úgy érzem,hogy rengeteg mindenből elegem van,nem hogy még késöbb. középkor után meg egyre feleslegesebbé,egyre nyűgebbé válik az ember, kikopik a társadalomból, már mindenki csak lesajnálja,meg esetleg képmutató módon az örökség reményében jópofát vág hozzá, ez a nagy általános. Akkor minek már kb 50 felett egy olyan élet. Én asszem öngyilkos fogok lenni,egy napon.Betegség több mint valószinű hogy nem visz el,viszont a csúcson kell tudni kiszállni. ne kövessen senki sem,mert ez egy normális ember számára elitélendő, csak egy véleményt írtam,hogy én hogy gondolkodom erről a kérdésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!