Szerintetek az gáz ha egy srác nem annyira partyzós csávó? Nem jár mondjuk sűrűn bedbe vagy studioba? Attól még összejöhet olyan lányokkal akik jól nézneki ki és partyarcok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 01:05
1/2 anonim válasza:
Paryarc lánnyal igen nehez jöhet így össze, bár ha nem zavar h a lány eljár ide-oda és melletted pont a nyugalmat keresi, akkor jó. Én néha eljárnék ide-oda de a barátom nem ilyen. Jó kislány vagyok, nem flörtölgetek, csk iszok meg táncolok. Engem iszonyatosan zavar h a pasim nem jön el, ha meg én menni akarok akkor félt. Ez így nem jó. Szóval vond le a következtetést. Hozzáteszem négy éve gyüt vagyunk, én ezalatt 5ször ha elmentem valahová a barátaimmal de mennék havonta legalább egyszer mert hívnak. Ő nem akar én meg feszkót nem. Így ő nyer, én otthon vele. Hááát... tényleg nem jó
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi..mondhattok még véleményket...főleg lányok..:D
2010. ápr. 25. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!