Miért létezik ennyi szórakozóhely, ami csak arra szolgál, hogy mindenki hullára igya magát és ne tudjon semmiről? (fikázós partyarcok kíméljenek)
Én is 18 vagyok lány.
Ugyanezt gondolom,mint te.
Nem értem mi lényege, hogy minden bulizás alkalmával leissza magát részegre, aztán kihányja a be.lét, majd a saját hányásába fekszik. Majd ott vannak a discos r.ibik,akik részegen ( vagy esetleg ha nem is azok :D ) azt se tudják kivel fekszenek le...Majd megy a drogozás,csak a bulira költenek..Na jó nem sorolom :D
De ugyanezt gondolom ,mint te. Egyetértek.
CSak azért csinálnak egyre több ilyen szórakozóhelyet, hogy a profit azért meglegyen. M.O. márcsak ilyen :D
Hidd el szórakozni nem csak úgy lehet,hogy piára meg a belépőjegyre elköltöm az összes megspórolt pénzem majd leiszom magam...és stb...
Nemcsak ezt jelenti a szórakozás. Szórakozás pl elmenni barátokkal valahova. Vagy összeülni. Beszélgetni, nevetni.
Magyarországon ez a divat.Nem biztos,hogy külföldön nincs így, de ott biztos,hogy nem ennyire,mint itt.
Ha kíváncsi vagy nekem is azért megvan a saját baráti köröm. És tudod létezik más módja is a szórakozásnak. Léteznek még mozik, parkok, a barátaid/nőid lakása stb. ahol néha fantázia néha meg csak a társasági löket adja meg, hogy épp mit csináltok. vannak akik nem azt szeretik, ha a fülüket veri szét a techno mikor már nem tudják hogy hol is vannak.
Azért örülök, hogy nem vagyok egyedül a világban :D
"csak arra szolgál, hogy mindenki hullára igya magát és ne tudjon semmiről?"
Nem fikázni szeretnék, de ha ezt így látod, akkor eléggé egyoldalúan nézed a dolgokat. Egy zenés hely, táncolhat az ember. Ehhez nem kell leinnia magát, de jól érezheti magát. Mi ezzel a baj?
Értsd: nem a hellyel van a probléma, hanem az emberek viselkedésével. De ez nem a helyek hibája...
"Nem fikázni szeretnék, de ha ezt így látod, akkor eléggé egyoldalúan nézed a dolgokat. Egy zenés hely, táncolhat az ember. Ehhez nem kell leinnia magát, de jól érezheti magát. Mi ezzel a baj? "
- Ezzel nincs baj, feltéve ,hogy ez a ritkább eset.
Az osztályomba szinte csak ilyenek járnak akik mennek buliba leisszák magukat, és még azon dicsekednek,hogy milyen részegek. és hozzáteszem lányokról van szó.
21.40
Teljesen egyetértek veled. Én általában nem járok diszkóba, de van egy külföldi dj, az Ő live show-it szivesen látogatom CSAK a zene miatt. Ez évente 4-5 alkalmat jelent. Ilyenkor nem iszom alkoholt (máskor sem), nem pasizok, odamegyek, meghallgatom a zenét, táncolok, aztán hazamegyek, ennyi. Biztos, hogy nem vagyok ezzel egyedül, tehát ne általánosítsatok. Persze elismerem, hogy tényleg tele vannak a diszkók részegekkel, kisribikkel, stb; de nem mindenki olyan. Az diszkózásnak is megvan a kulturált formája, sajnálatos, hogy ezt csak kevesen veszik figyelembe.
Mert butus a társadalmunk. És még több butus ember van és lesz is.Amihez hozzájárulnak az efféle szórakozóhelyek.(is):D
Szerencsére vannak még nem butus emberkék,mint amilyen te kedves kérdező.
EGyébként én se értem ezt, volt egy felmérés miszerint Magyaro.-n van a legtöbb részeg,drogos tini...
ja végülis, ha bemegyek egy bárba inni, akkor az azt jelenti, hogy addig fogok vedelni, amíg nem fetrengek a saját hányásomban/sz@romban/hugyomban. ez teljesen evidens. gondolom te is sok ilyet láttál már.
amúgy nem leromlik a társadalom, ötven éve is ez volt. a legtöbb fiatal szórakozott, néhányuk meg 18 évesen ilyen baromságokon gondolkozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!