Mi kell ma Magyarországon ahhoz, valaki a neve elé illessze a "dj" jelzőt, illetve deejay-ként dolgozzon? Létezik valami szabályozás erre vonatkozóan, hogy ne lehessen akárki egy szórakozóhely "díszzsokéja"?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban látom, hogy ha valaki megtanulja kezelni a zenekeverő programokat, és mp3-akat keverget sz*ros laptopokon, akkor DJ-nek nevezi magát. Felháborító!2011. aug. 13. 00:03
1/7 anonim válasza:
"deejay-ként dolgozzon"
Eleve ellentmondásos a kérdés, mert deejay-nek lenni nem munka, szóval már ezen elbukott a dolog.
2/7 anonim válasza:
Díszzsoké?..Nos, nem hallottam még olyan szórakozóhelyről, ahol vitrinbe állított versenylovas dolgozik.Szerintem nem tiltaná a törvény, hogy te legyél az első dísz zsoké a Magyar szórakoztató iparban.
3/7 anonim válasza:
Néd' má mennyi hozzászólás eltűnt:)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem lehet véletlen. :)
2011. aug. 14. 11:17
5/7 anonim válasza:
az kell hozzá, hogy tudjál gombokat nyomogatni, s a bedrogozott diszkópatkánysereg ertrre bólogassaon monotonan este 10-től hajnalig.
BUMMBUMMBUMMBUMMBUMMBUMMBUBUBUMMBUMMBUMM, ha tudsz ilyen "ZENÉT" szolgáltatni, máris dídzséj lehetsz!
7/7 anonim válasza:
Az utolsó előttinek:látom neked sincs túl sok zenei műveltséged....
A kérdezőnek:én is laptop-dj vagyok,csak hogy én komolyan is veszem,van hozzá midi vezérlőm,nemtudom mitől lesz "alsóbbrendűbb" a laptop-dj-zés mint a bakelit vagy cd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!