Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nálatok létezik olyan, hogy...

Nálatok létezik olyan, hogy valaki ránézésre egyáltalán nem szimpatikus pl. a haja vagy az öltözködési stílusa vagy egyéb dolog miatt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokszor már a tekintetéből le lehet szűrni, milyen emberrel állsz szemben. Ez meghatározó a szimpátiában. A többi árulkodó jel csak hab a tortán.
2011. nov. 1. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, megmagyarázni nemtudom hogy pontosan kicsodák, de rögtön kiszúrom őket. Azt úgy valahogy érzi az ember :S
2011. nov. 1. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában bennük szoktam kellemesen csalódni, akik első látásra megnyerőek, azokban meg csak simán csalódni. Az első benyomás rengetegszer csal.
2011. nov. 1. 23:04
 4/5 anonim válasza:
Én mindig is kiszúrtam a társaságban azokat az embereket akikkel később tényleg nem jöttem ki.... Biztos csak jók a megérzéseim ilyen szempontból, de az öltözködést sose veszem figyelembe, mert szegényes öltözetű ember is lehet olyan jófej, vagy épp olyan köcsög is mint egy jobb kinézetű. Ez a "sima" emberekre vonatkozik, de az ilyen emos skinheades stb.. emberkéket úgy inkább nem akarom megismerni.
2011. nov. 10. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok, főleg kirívó esetben elég jól el lehet dönteni, de nem árt az óvatosság, a fordított estre sem.
2011. nov. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!