Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miről írjak, ami érdekli is...

Miről írjak, ami érdekli is az embereket? 16f

Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem csinálni egy blogot, amire már írtam ki pár dolgot, például film-élménybeszámolót, meg ilyen tippeket tanácsokat, de nem igazán tudom miről írjak, mert senki nem mond úgy kb semmit hogy mi lenne jó ha lenne.. :/
2016. szept. 11. 15:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Végülis olyan téma kéne ami főképp a kamaszokat érint - érdekel, de az idősebb közeget is érintheti.
2016. szept. 11. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szex el kapcsolatos témák :D tuti bejön, a filmrol is irhatsz, és az elméleti fizika meg csillagászat így egybe ha eröl írsz akor olvaslak xD
2016. szept. 11. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Sablonosan fog hangzani, de arról írj, ami érdekel, különben hamar abba fogod hagyni a blogot. Egyébként a legtöbb blogger lány (legalábbis az én ismeretemben) ezért akármit is csinálsz, az valamilyen szinten új lesz. Pl ha a véleményedet írnád le téged érdeklő dolgokról, azzal kíváncsivá teheted az olvasóidat. Vagy ha direkt lábyos dolgoknak is utánajársz, de tényleg.

Egyébként megnézhetem a blogodat? ^^ privátban is elküldheted.

2016. szept. 11. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A blogműfaj eredetileg egy nyilvános naplóként született meg, az emberek az éppen aktuális történéseiket és gondolataikat írták meg. Aztán a dolog hamar kinőtte magát, hiszen az emberek a saját párjuk, gyerekeik, szüleik dolgait sem követik (sajnos) ilyen szinten, nyilván nem lesznek kíváncsiak egy vadidegen szubjektív élettapasztalataira.

Ezért aztán a blogműfaj kikupálódott. A bloggerek sok esetben továbbra ragaszkodnak is a szubjektív véleményformáláshoz, azonban tematizálják a blogot, egy-egy blog egy témakörön belül marad. Akár több blogot is lehet működtetni párhuzamosan, egyet pl. a filmművészetről, egy másikat akár a szexről, ahogy javasolták előttem, megint egy másikat a sárkányrepülésről vagy akármi másról.

Viszont ne azt nézd, hogy mire lenne igény, hanem arról írjál, ami téged érdekel, téged érint. A hasonló érdeklődésű emberek pedig majd rátalálnak a blogodra, főleg, ha kicsit meg is reklámozod az ismerőseid körében. A blogvilágnak pont ez a személyesség a varázsa, szerintem.

2016. szept. 11. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, írhat még ide aki akar :)

voltaképp erról írok amiről akarok, szeretek írni, csak épp ki vagyok fogyva kissé a témákból és mondjuk nem szeretnék olyanról írni ami senkit nem érdekel, vagy épp ismételni magam, ilyesmi. :)

2016. szept. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!