Miért érdekli az embereket a bulvársajtó?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 12:53
1/8 anonim válasza:
Mert olyan unalmas és üres az életük, hogy kénytelenek mások életén csámcsogni.
2/8 anonim válasza:
Mert tele van sok hulye pletykaval.
3/8 anonim válasza:
Ugyanazért amiért buta kérdéseket olvasnak. Nem történik semmi az életükben. A különbség, hogy itt lehet válaszolni, amíg Brtiney-nek nem tudok beszólni a Blikken keresztül. Bár megd*gni se Britney-t, se a kérdezőket nem tudom. Ez lenne a kövező szint.
4/8 anonim válasza:
Néha belenézek, hogy legyen min röhögni - mármint hogy mekkora marhaságokat akarnak nekünk "szenzációs hír"-ként eladni, meg hogy milyen hülye emberek vannak (ha ugyan igaz az, amit írnak róluk...) Általánosságban pedig, akiket érdekel, azokat szerintem is amiatt, mert unalmas az életük...
5/8 anonim válasza:
Inkább bulvársajtót olvassanak, és arról beszéljenek, mitn a szomszédaikat pletykálják ki!
6/8 anonim válasza:
A bulvár az arra lett kitalálva, hogy elvegye az ember figyelmét a fontos dolgoktól. Sok haszontalan információ hasznosnak tálalva, színesen előadva.
7/8 viktor123456 válasza:
A mindennapi mocsok miatt. Nem érdekes, ha valami jól megy, csak ha valami rendkívüli történik. Olyan ez mint a Forma-1-ben a balesetek. A legtöbb ember azt nézi. :D
8/8 anonim válasza:
Mindenki azért nem olvas bulvársajtót. Én sem. De azért érdekelne, hogy Magyarországon az emberek hány százaléka olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!