Voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Reggel mentünk suliba a bnőimmel a parkon keresztül erre vmi ßuzi kis cigány kölykök (kb 7-8évesek lehettek de voltak vagy 10en) elkezdtek utánunk futni, lerántották az 1ik bnőm táskáját és ellopták.. benne volt a teloja meg csomó cucca.. de éritek már az ilyen kis cigány s*zarzsákok is lopnak.. a zsaruk meg persze nem tudnak mit csinálni..-.- komolyan ki kéne zavarni az össze cigányt ebből a rohadt országból, vagy csak én gondolom így?
17/l
2010. ápr. 21. 19:02
11/16 anonim válasza:
Vegyél gázsprayt és legközelebb fújd le öket,igen hatásos.Ha mégse használna akkor ajánlom a gázpisztolyt borsgázpatronnal hatalmasat durran is tuti befosnak a kis g,nyók.
12/16 anonim válasza:
"nem szabad őket bántani"
Nehéz a liberálisok élete
13/16 anonim válasza:
pfff nekem is voltak hasonló incidenseim.azóta este nem igazán mászkálok 1edül plusz a telóm a belsőzsebemben,meg a pénzem is külön zsebben meg a diákom.v a melltartómban van a zsé...de nem adok tippet mert lehet itt tanyázik egy gááázsiiii :D sajna kikell tömnöm a kabátom a cucaimmal az ilyen kis gennyládák miatt.ha el is veszik a táskám hát gazdagabban lehetnek pár db sminnkel, taknyos és tiszta zsepivel meg fél lityó piával:D
14/16 anonim válasza:
Sajnálatos, de nem lehet mit csinálni az ilyen emberekkel, ha már t*kony korukba is ilyenek...ezt látját, és ezt is fogják látni a saját "fajtájukból" ez ellen már nem tud mit tenni az emberiség sem
15/16 anonim válasza:
Én annyit mondok erre, hogy lovas nép a Magyar!!
Nyeregbe és elő az íjakkal!!
Írtsuk a Férgesét!!
16/16 anonim válasza:
Na ezen meg sem lepődöm.Ma a buszmegállóban 1 t.knyos kis cigó elkezd üvöltözni ránk.(a barátnőimmel voltam)Ha csak egyedül lett volna akkor naná,hogy vissza orditottunk volna,de egy egész csapat volt ott:SÉs ráadásul a buszon az apja vagy ki a cigónak asztmondja:"fiam fogj magadnak egy csajt!"közbe meg ránk nézett és vigyorgott,mint a fakutya:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!