Voltatok már hasonló helyzetben?
Reggel mentünk suliba a bnőimmel a parkon keresztül erre vmi ßuzi kis cigány kölykök (kb 7-8évesek lehettek de voltak vagy 10en) elkezdtek utánunk futni, lerántották az 1ik bnőm táskáját és ellopták.. benne volt a teloja meg csomó cucca.. de éritek már az ilyen kis cigány s*zarzsákok is lopnak.. a zsaruk meg persze nem tudnak mit csinálni..-.- komolyan ki kéne zavarni az össze cigányt ebből a rohadt országból, vagy csak én gondolom így?
17/l
Velem történt hasonló, h a nagybátyám vegyesboltjába mentem éppen dolgozni, amikor egy cigány csorda áll a boltban és ordít az egyik kancigány, h "aggyá háromezret!" Én ijedtembe beugrottam a husis hűtő mögé, és azt látom, h az 1ik cigus átugrik a kiszolgáló pult mögé(!) és ráugrik a nagybátyómra. (szerencsére a rokonom cs.szett izmos, szal jól megpüfölte a romát) de az volt életem egyik legfélelmetesebb 2 perce...(szerencse, h csak nyáron vagyok ott)
14/L
Rohadt izmos vagyok, ált inkább én terrorizálom a cigányokat. Megérdemlik.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!