Hogyan tudnék barátokra/barátra lelni?
Figyelt kérdés
Elég nehezen barátkozom.
Eddig is voltak barátaim,de azok nem igazán voltak igaz barátok.Most kerültem gimibe ahol az osztály döntő többsége már ismeri egymást. Csak 4 olyan osztálytársam van akit nem ismerek. Elég visszahúzodó tudok lenni,de ezen igyekszem javítani.Vannak ugyan,olyanok akikkel dumálok a szünetekben,de az nem ugyanaz,mintha lenne egy rendes barátnőm.Eddig igyekszek mindenkihez kedvesen fordulni,poénkodni.Szó sincs róla nem akarok én magamnak kiközösíteni senkit,de jó érzés lenne egy ha lenne egy olyan barátnőm,mint más ismerőseimnek.Aki kitart melettem,akire számíthatok,aki megbízható,aki ha kell kiáll mellettem stb.
Min kéne javítanom?
Vagy mit kéne másképp csinálnom?
2016. szept. 1. 18:50
1/1 anonim válasza:
Ez csak idő kérdése szerintem... Idővel valaki biztosan észrevesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!