Most őszintén, hogyan találhatnék "igaz" barátokra szert?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, voltak és vannak barátaim, de sokakban csalódtam, sokakra hittem azt hogy barátok vagyunk, de csak olyankor voltam barát amikor szügség volt rám. Elég könnyen adom a bizalmam mások felé, és ezzel már sokszor pórul jártam. Most 3 embert tartok barátomnak, 2 fiú, 1 lány. Az egyik srác mióta megtalálta élete szerelmét azóta gyakorlatilag "megszünt" létezni, és csak vele van, a másik srác sajnos mióta nem jár iskolába nem igazán van pénze semmire még arra se hogy a vaársoban ez esetben Miskolcon összefussunk, a lány meg iskolás, de legtöbbször nagyon siet haza suli után. És igy elég magányos lett az életem, ha menni akarok valahova, azt vagy egyedül kell tennem vagy nem is teszem. Jó lenne valaki akivel összetudnék néha járni, közös programot csinálni, vagy csak simán "csalingálni" a városban. Most is szivesen mennék a Miskolci kocsonyafesztiválra, de egyszerüen nem tudok kivel, egyedül meg nem fogok több ezer ember közt kóborolni. Próbálkoztam már társkereső oldalakon is, de hamar rájöttem, az embereknek már megvan a baráti társasága, és ugyse tudom egynek se átvenni a helyét, magyarul sose én leszek a legfontosabb aki miatt eljönne bárhova is, ha hivja a többi barátja is. Egyszerüen fogalmam sincs, hogy tudnék ezen változtatni. A bunkó nem ide illő válaszoktól légyszives kiméljetek meg, felnőtt/értelmes emberek vagyunk, semmi értelme. Köszönöm.2014. febr. 20. 19:44
1/2 anonim válasza:
Őszintén? Vagy spontán, vagy sehogy.
2/2 ttrezi válasza:
Szerintem úgy tehetsz szert "igaz" barátokra, ha a Hozzád közel álló közösségekben kezdesz ismerkedni új (vagy régi) emberekkel.
(iskola, munkahely, egyház, sportkör, szórakozóhely stb...)
Valószínűleg nem mindegyikőjükből lesz "igazi" barát, de esélyes, hogy néhányan azzá válnak.
...
Különben lehet, hogy nem erre a válaszra vártál, de azt is mondom, ha az egyedüllétben is megtalálod a boldogságot, akkor mindig boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!