Hol tudnék szert tenni barátokra? Vannak egyáltalán olyan oldalak amik nem társkeresésre vannak kitalálva, nem fórumok de még is lehet ott barátkozni?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok,egy kis faluban lakom,ami közel van hozzám legközelebbi város azzal semmit nem tudok kezdeni ezen a téren. :S Nem járok már suliba,jelenleg nincs munkám,a napok nagy részét otthon töltöm egyedül. Mennék szívesen kikapcsolódni ha lenne kivel,mert egyedül ez nem elfoglaltság és nem unaloműzés. Bulizni nem járok,nem az én világom. Meg egyébként sem mennék egyedül. Nem zárkózom el senkitől,de ami beszélgetés kezd kialakulni azzal a lendülettel egyik pillanatról a másikra nincs már mit mondanunk egymásnak,mondván minden alapvető dolgot már tudunk a másikról. Általában ez szokott történni. Rosszabb esetbe néhány levél váltás után úgymond felszívódik a másik fél minden magyarázat nélkül.2013. jún. 18. 15:19
1/5 anonim válasza:
Próbáltad már régi ismerősökkel felvenni újra a kapcsolatot? Nem messze élő , régi iskolatársak, vagy akár veled egykorúak a családból :). Esetleg a kis faluban valaki, aki szintén egykorú veled, de még annyira nem ismeritek egymást?:)
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem voltak barátaim sosem,csak néhány akikkel szimplán néha találkoztam. De már hiába próbáltam nem tudom velük újra a kapcsolatot megszépíteni. Sajnos nincs senki,azért fordultam ide tanácsért.
2013. jún. 18. 21:00
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a viselkedéseden/gondolkodásmódodon kéne változtatni, mert ezek szerint, nem azért nincsenek barátaid, mert nem dolgozol, stb... hanem azért, mert akik lehetnének sem érdeklődnek felőled.
Ezt csak te tudod megmondani, miért van. Változtass rajta.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha nekem kéne ezen változtatni már lennének barátaim. Egyszerűen zárkózottak az emberek mert már meg van a maguk baráti köre. Erről van szó. Legalább is én így vettem észre. Itt a faluban van 3 lány akivel ha véletlenül néha összefutok,váltunk néhány szót,de konkrét nem vagyunk bnők mert nekik is megvan a maguk baráti köre már régóta. És egyébként ez édes kevés.
2013. jún. 19. 08:38
5/5 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok - keresek barátkozásra alkalmas oldalakat. Ha gondolod írj privátot, szívesen barátkoznék veled. :) 22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!