Hogy kezdjek el barátkozni?
Figyelt kérdés
én mindig is egy félénk lány voltam, soha nemtudtam hogy kéne barátkozni, és nem is voltam az a tipikus lányos lány és ezért nem nagyon közeledtek felém
mostmár megváltoztam, igényesebb nőisebb lettem.
sajnos már 26éves vagyok , de nem voltak még barátaim egész életemben..hogy kezdjek el barátokat szerezni?
esti suliba járok, mellette segélyhez szüksége közmunkát vagyok kénytelen végezni, ott csak idősebbek vannak akikkel nincs közös témánk
2013. ápr. 19. 17:14
1/3 poet1 válasza:
Szia én 27 vagyok és hasonló cipőben, a lányt kivéve. Szívesen beszélgetnék! Van egy karitatív szolim, írtam 2 könyvet és 593 verset
2/3 anonim válasza:
Szia!:)Ha magányos vagy,írj privit nyugodtan.Szeretek másoknak segíteni,beszélgetni.20 éves lány vagyok:)
3/3 anonim válasza:
Mi lehet az amit szeretsz? Könyvtárba szoktál járni,ha szeretsz olvasni akkor egy másik könyvmollyal össze tudnál barátkozni.Szeretsz kirándulni? Természetbarát körök vannak és ott is lehet ismerősöket találni. Esetleg mozi,színház? Azt neked kell eldönteni mi az amit minden körülmények között meg tudsz csinálni és ahhoz igazítod a barátok felkutatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!